Audiophile
80+
Hocam şuan bile çok sempatik duruyorsunuz zayıf haliniz tam kafede polo yaka + gözlük takılan tipler gibi olurmuş gibi geliyor.Ama tabi kilo vermeniz sağlığınız açısındanda daha iyi. Başarılar130 kg civarındayım. Geçen hafta 135'tim. Diyete başladım. Hedef 85 kg. Yemek yeme bağımlılığımı kontrol altına almaya karar verdim. Saçlarım biraz daha iyi çıkıyor. Böyle bir tipi kilo versem kurtarabilirim diye düşünüyorum.
her şeyden önce sen kendini sevmen lazım hocam lütfen kendinize bunları söylemeyin.130 kg civarındayım. Geçen hafta 135'tim. Diyete başladım. Hedef 85 kg. Yemek yeme bağımlılığımı kontrol altına almaya karar verdim. Saçlarım biraz daha iyi çıkıyor. Böyle bir tipi kilo versem kurtarabilirim diye düşünüyorum.
Abi benim gibi yap yavaş yavaş veriyorum ayda 4 en fazla 5 kilo veriyorum ve spor yapıyorum bu sarkma olayı en aza düşsün diye ama yine de sarkma olacak benim durumda aynı 125 kiloydum ben 1.65 boyum var şuan 113,4 kiloyum 2. ayım bitmek üzere haziranda 3. ayım acelem yok zaten 1 senede rahatça ideal kiloma kavuşurum.
32 yaşındayım 121 kilodan 97 ye düştüm ve kendime neden bunu 20 li yaşlarda yapmadım diye kızdım artık aynalardan kaçmıyorum he