Jel daha çok gider ama köpük daha pratik. Jel jiletin içerisindeki hazneden kolay kolay çıkmıyor ama köpüğü suya tuttuğun gibi akıp gidiyor.Nivea'nın Hassas tıraş jelini veya köpüğünü almayı düşünüyorum. Sakal ve vücut için kullanacağım. Her ikisini de kullananlar + ve - leriyle beraber ikisini karşılaştırıp hangisini önerir?
köpük kesinlikleNivea'nın Hassas tıraş jelini veya köpüğünü almayı düşünüyorum. Sakal ve vücut için kullanacağım. Her ikisini de kullananlar + ve - leriyle beraber ikisini karşılaştırıp hangisini önerir?
Jel daha çok gider ama köpük daha pratik. Jel jiletin içerisindeki hazneden kolay kolay çıkmıyor ama köpüğü suya tuttuğun gibi akıp gidiyor.
Bir forumda daha konu açmıştım, herkes jel yazmış. Siz de köpük yazmışsınız. Çok kararsız kaldım valla. Teşekkür ederim bu arada. Monte sebebini yazmış ama @official__3449 sen neden kesinlikle köpük öneriyorsun? öğrenmek adına soruyorumköpük kesinlikle
jel bana kullanımı daha hoş geliyor ya , benim cilt biraz hassas olduğundan mıdır bilmiyorum ama jel kullanmaya başladıktan sonra köpüğe göre daha az tahriş oldu yüzümde. kişiden kişiye değişir hocam bence ama köpük diyen arkadaş kolay kullanım açısından dolayı söylüyor olabilir.Nivea'nın Hassas tıraş jelini veya köpüğünü almayı düşünüyorum. Sakal ve vücut için kullanacağım. Her ikisini de kullananlar + ve - leriyle beraber ikisini karşılaştırıp hangisini önerir?
benim cildim de aşırı hassas. alt tarafı bir tıraş olacağız ama inan 2-3 haftadır köpük mü alsam jel mi alsam diye düşünüyorum ahaha o kadar kararsız kaldım. sonunda jele karar verdim ama jelde stoklarda yok. olanlarda çok pahalıya koymuş gereksiz. amazon'a stok gelmesini bekliyorum. teşekkür ettimjel bana kullanımı daha hoş geliyor ya , benim cilt biraz hassas olduğundan mıdır bilmiyorum ama jel kullanmaya başladıktan sonra köpüğe göre daha az tahriş oldu yüzümde. kişiden kişiye değişir hocam bence ama köpük diyen arkadaş kolay kullanım açısından dolayı söylüyor olabilir.
hocam almışken nivea değil de gilette in hassas olanını deneyin.benim cildim de aşırı hassas. alt tarafı bir tıraş olacağız ama inan 2-3 haftadır köpük mü alsam jel mi alsam diye düşünüyorum ahaha o kadar kararsız kaldım. sonunda jele karar verdim ama jelde stoklarda yok. olanlarda çok pahalıya koymuş gereksiz. amazon'a stok gelmesini bekliyorum. teşekkür ettim
Gilette de çok övüyolar ama ben almancıyım ya, nivea tercih edicemhocam almışken nivea değil de gilette in hassas olanını deneyin.
Cilt açısından nasıl etkiler onu bilemem ama sana şunu söyleyeyim jel kullanırken gerek elini gerek yüzünü gerekse jileti durulamak uğraştırıyor. Yine yüzünü elini bir kaç sefer yıkadığında geçiyor ama dediğim gibi jilet temizlenmiyor. Bunun hijyen açısından bir mahsuru var mı bilmiyorum ama beni pek rahat hissettirmiyor. Bunun dışında jeli diş macunu kadar sıksan bile tüm yüzünü köpürtüyor yani o yandan baya tasaruflu olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında bazen kullanıp koyduktan sonra jelin kutusu kendi kendine köpürme yapıyor sebebini bilmiyorum. Üstünde kapağı kapalı olduğu için dışarı sızma yapmıyor zaten ama durum böyle.Gilette de çok övüyolar ama ben almancıyım ya, nivea tercih edicem
hocam ben jilet kullanımının yanı sıra tıraş jelini bazen one blade ile beraberde kullanıyorum. o da jilet ayarında sıfır alıyor ve jeli üstünden temizlemesi de kolay oluyor.Cilt açısından nasıl etkiler onu bilemem ama sana şunu söyleyeyim jel kullanırken gerek elini gerek yüzünü gerekse jileti durulamak uğraştırıyor. Yine yüzünü elini bir kaç sefer yıkadığında geçiyor ama dediğim gibi jilet temizlenmiyor. Bunun hijyen açısından bir mahsuru var mı bilmiyorum ama beni pek rahat hissettirmiyor. Bunun dışında jeli diş macunu kadar sıksan bile tüm yüzünü köpürtüyor yani o yandan baya tasaruflu olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında bazen kullanıp koyduktan sonra jelin kutusu kendi kendine köpürme yapıyor sebebini bilmiyorum. Üstünde kapağı kapalı olduğu için dışarı sızma yapmıyor zaten ama durum böyle.
Ben hep jiletle olacağım. Monte'nin dediği gibi tıkanma vs. yapıyor mu can sıkıcı şekilde?hocam ben jilet kullanımının yanı sıra tıraş jelini bazen one blade ile beraberde kullanıyorum. o da jilet ayarında sıfır alıyor ve jeli üstünden temizlemesi de kolay oluyor.
iyi köpürtürseniz fazla yapmaz.Ben hep jiletle olacağım. Monte'nin dediği gibi tıkanma vs. yapıyor mu can sıkıcı şekilde?