Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,314
Sadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
philips one bladeSadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Philips oneblade sıfıra yakın mı istiyorsunuz yoksa sakal boyu falan ayarlarmısınız sıfır sa one blade değilse powertech tr758Sadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Kullanıyormusunuz hocam 0 a yakın kesiyor mu?philips one blade
Sıfır hocamPhilips oneblade sıfıra yakın mı istiyorsunuz yoksa sakal boyu falan ayarlarmısınız sıfır sa one blade değilse powertech tr758
kullaniyorum ve evet jilet gibi kesiyorKullanıyormusunuz hocam 0 a yakın kesiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır hocam
PHİLLİPS 5000 MG5940Sadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Sifirsa jilet hocam. Hepsini kullandım 0 kesen yok. Belki sakal bıyık sert benim ondandır. Sıfır kesen yok sıfıra yakın varKullanıyormusunuz hocam 0 a yakın kesiyor mu?
Sıfır hocam
One blade, jiletle tıraş olduğundan 10 12 saat sonraki uzunlukta keser. Philips 5000 serisini tavsiye ederim ben ama.
kullaniyorum ve evet jilet gibi kesiyor
Hocam bu iki model arasındaki farklar sanırım sadece vücut tarağı, öyle ise vücut tarağı olmayan model vatanda 800tl vatanda evime çok yakın vücut için kullanmayacağım için onu alacağım sanırım cihazlar aynı gibi.Philips oneblade sıfıra yakın mı istiyorsunuz yoksa sakal boyu falan ayarlarmısınız sıfır sa one blade değilse powertech tr758
Hocam sakal bıyık alsa yeter çokta jilet gibi sıfır olmasına gerek yokhttps://www.akakce.com/tiras-makine...-00-shaver-3000x-series-fiyati,490482158.html bu tarz makineler sıfıra en yakın kesenler sanırım.
evet tek fark ekstra baslik onun haricinde ayni makineHocam bu iki model arasındaki farklar sanırım sadece vücut tarağı, öyle ise vücut tarağı olmayan model vatanda 800tl vatanda evime çok yakın vücut için kullanmayacağım için onu alacağım sanırım cihazlar aynı gibi.
Hocam sakal bıyık alsa yeter çokta jilet gibi sıfır olmasına gerek yok
One blade jilet mantığı olduğu için kullanıma göre yeni başlık alıyorsun. Muhtemelen sen 6 aydan uzun süre kullanırsın bir başlığı. Sürekli jilet kullananlar için mantıklı oneblade, daha ucuza geliyor jiletten çünkü ama senin için philipsi tavsiye ederim.Hocam bu iki model arasındaki farklar sanırım sadece vücut tarağı, öyle ise vücut tarağı olmayan model vatanda 800tl vatanda evime çok yakın vücut için kullanmayacağım için onu alacağım sanırım cihazlar aynı gibi.
Hocam sakal bıyık alsa yeter çokta jilet gibi sıfır olmasına gerek yok