Tıraş makinesi önerisi

One blade, jiletle tıraş olduğundan 10 12 saat sonraki uzunlukta keser. Philips 5000 serisini tavsiye ederim ben ama.
Hocam jilet derken anlamadım bildigimiz drtttt diye öten makinalardan değil mi? Başlık değiştirmek felan mı istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

One blade jilet mantığı olduğu için kullanıma göre yeni başlık alıyorsun. Muhtemelen sen 6 aydan uzun süre kullanırsın bir başlığı. Sürekli jilet kullananlar için mantıklı oneblade, daha ucuza geliyor jiletten çünkü ama senin için philipsi tavsiye ederim.
Hocam 5000 serisinin linkini bırakabilirmisjniz ona bakayım birde

One blade jilet mantığı olduğu için kullanıma göre yeni başlık alıyorsun. Muhtemelen sen 6 aydan uzun süre kullanırsın bir başlığı. Sürekli jilet kullananlar için mantıklı oneblade, daha ucuza geliyor jiletten çünkü ama senin için philipsi tavsiye ederim.
Hocam direkt jilet gibi bir bıçak mi kesiyor? Ben ara sıra saçımın kulak üstüne düşen yerlerini alacağım için Berber makinesi gibi olması lazım, 5000 serisi mantıklı geliyor o zamanda.

Son düzenleme:
Hocam jilet derken anlamadım bildigimiz drtttt diye öten makinalardan değil mi? Başlık değiştirmek felan mı istiyor.

Hocam 5000 serisinin linkini bırakabilirmisjniz ona bakayım birde
evet makine ama dedigi gibi jilet mantığı oldugu icin performans dususu goruldugunde basliginin degismesi gerekiyor :)

evet makine ama dedigi gibi jilet mantığı oldugu icin performans dususu goruldugunde basliginin degismesi gerekiyor :)
Jilet mantığı nedir onu anlamadım hocam açıkçası:D babam jilet vurdurmuyor sakalların çıkar diye eğer o tarzdan bir şey ise 5000 serisi Alayım dedim. Sizce hangisini almalıyım?

Jilet mantığı nedir onu anlamadım hocam açıkçası:D babam jilet vurdurmuyor sakalların çıkar diye eğer o tarzdan bir şey ise 5000 serisi Alayım dedim. Sizce hangisini almalıyım?
yani jilet gibi bir sure kullandiktan sonra performans düşüşü görülüyor o zamanda başlık değişmek gerekiyor eğer bütçe çıkarsa 5000 serisi almak daha uygun olur :)

jilet vurmak sakalını arttırmaz ama oneblade in başlıkları pahalı olduğu için sonradan başlıklara para verceksin. o yüzden 5000 serisini alman daha iyi olur en baştan.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.93.3

Sadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
1 k altına doğru düzgün pek bir ürün kalmadı geçenlerde benimde philips makinem bozuldu. Motoru artık başlığını taktigimda calismiyordu.
Bu ürünü aldım 1800 e geliyordu bıçak keskinligi gayet başarılı ve 20 ye kadar ayarlanabilir başlıkları var hatta ara uzunluklari bile var (0,5 1,5 2,5 vsvs) benim çok hoşuma gitti. Ekstra başlıkları da baya işlevsel ve hepsini kullaniyorum en sevdiğim özelliği sarjin ne kadar kaldığını gorebilmek ve type c ile sarj edebilmek.

1 k altına doğru düzgün pek bir ürün kalmadı geçenlerde benimde philips makinem bozuldu. Motoru artık başlığını taktigimda calismiyordu.
Bu ürünü aldım 1800 e geliyordu bıçak keskinligi gayet başarılı ve 20 ye kadar ayarlanabilir başlıkları var hatta ara uzunluklari bile var (0,5 1,5 2,5 vsvs) benim çok hoşuma gitti. Ekstra başlıkları da baya işlevsel ve hepsini kullaniyorum en sevdiğim özelliği sarjin ne kadar kaldığını gorebilmek ve type c ile sarj edebilmek.
Teşekkürler öneri için ya 5000 serisi yada bunu alırım gibi

jilet vurmak sakalını arttırmaz ama oneblade in başlıkları pahalı olduğu için sonradan başlıklara para verceksin. o yüzden 5000 serisini alman daha iyi olur en baştan.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-mg593015-erkek-bakim-seti-1233200.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.93.3
5000 yada arkadaşın attığı Xiaomi düşüneceğim hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,980
Üyeler
184,089
Son üye
brtshnn
Geri