KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
18. Henüz mezun değilim.Bana yaşınızı, nereden mezun olduğunuzu ve hangi işte ne kadar para kazandığınızı söyleyebilir misiniz ?
18. Henüz mezun değilim.Bana yaşınızı, nereden mezun olduğunuzu ve hangi işte ne kadar para kazandığınızı söyleyebilir misiniz ?
Bana hayatın gerçeklerini söyler misiniz ? mesela sizin hedefiniz ne ? ne yapmayı düşünüyorsunuz ?18. Henüz mezun değilim.
Ben bilgisayar mühendisi olamk istiyorum sebebi belli bu forumdaysam bilgisayarları seviyorum. Ama hemen atlama bu arkadaş tırcılık sevebilir bişey diyemem ama bütün hayatı yollarda geçer 10-20k para için değmez onu diyorumBana hayatın gerçeklerini söyler misiniz ? mesela sizin hedefiniz ne ? ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
sana dedimmi bilmiyorum ancak kendi tırın olduğu sürece yük başkasının olsa bile vakit ayırabiliyorsunBen bilgisayar mühendisi olamk istiyorum sebebi belli bu forumdaysam bilgisayarları seviyorum. Ama hemen atlama bu arkadaş tırcılık sevebilir bişey diyemem ama bütün hayatı yollarda geçer 10-20k para için değmez onu diyorum
Neyi değmez anlamıyorum gerçekten. Hayatı yollarda falan geçmez. Bu arada adam kendisi dedi kendi tırın varsa aman amanda uzaklaşmıyorsun dedi. Bu arada gerçekten dürüst olun bana tamam mı ? bu zamana kadar hangi işte çalıştınız ? hayatın gerçeklerinden bahsettiniz ya bir işte çalışmışsınızdır diye düşünüyorum.Ben bilgisayar mühendisi olamk istiyorum sebebi belli bu forumdaysam bilgisayarları seviyorum. Ama hemen atlama bu arkadaş tırcılık sevebilir bişey diyemem ama bütün hayatı yollarda geçer 10-20k para için değmez onu diyorum
öyle ise yap gitsin ama konuyu okudum öyle değil diyenler oldu. Risk almaya değermi?sana dedimmi bilmiyorum ancak kendi tırın olduğu sürece yük başkasının olsa bile vakit ayırabiliyorsun
evet.öyle ise yap gitsin ama konuyu okudum öyle değil diyenler oldu. Risk almaya değermi?
o zaman umarım başarılı olursunevet.
ben mesela hep sanayide tır tamirinde tır toplama işinde babama muavincilik yaptımNeyi değmez anlamıyorum gerçekten. Hayatı yollarda falan geçmez. Bu arada adam kendisi dedi kendi tırın varsa aman amanda uzaklaşmıyorsun dedi. Bu arada gerçekten dürüst olun bana tamam mı ? bu zamana kadar hangi işte çalıştınız ? hayatın gerçeklerinden bahsettiniz ya bir işte çalışmışsınızdır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim sizde mühendislikte başarılar dilerim.o zaman umarım başarılı olursun
okul okuyanlar izlemesin ! heves isi ve sevmen gerekir.Neyi değmez anlamıyorum gerçekten. Hayatı yollarda falan geçmez. Bu arada adam kendisi dedi kendi tırın varsa aman amanda uzaklaşmıyorsun dedi. Bu arada gerçekten dürüst olun bana tamam mı ? bu zamana kadar hangi işte çalıştınız ? hayatın gerçeklerinden bahsettiniz ya bir işte çalışmışsınızdır diye düşünüyorum.
@KeremMm Son sorum bu arada bu sorduğum soruları cevaplarsanız sevinirim. Bu arada mühendislikte başarılar.