Orası espiriydi neyse.13 yıl tır şöförlüğümü tır olarak derken ?
Orası espiriydi neyse.13 yıl tır şöförlüğümü tır olarak derken ?
kusura bakmada namık kemal 50k zor hocamOkuyup düzgün mühendis olursan aylık 50k üstü alırsın bu arada. TR deki en iyi okullarda okumuş olanlardan bahsediyorum.
(saolun) işte hocam okuyup işsiz kalanlar dediğim gibi işsiz kalıyor yoksa insan illa okuyarak para kazanmaz ki ticaerete atılsın influencer lık yapsın iş çoookyok hocam ben genel konuşmadım okuyup da işsiz kalanlardan bahsettim senin gibi okuyanları kastetmedim.Başarılar dilerim.
Dostum bir yakınım boğaziçi inşaatı dereceyle bitirdi. Bir şirketten teklif aldı bitirdiği gibi. O teklifi kabul edip şu zamana kadar orada çalışsaydı 50k yı bulurdu aylık. Tabii çok çalışmak gerekiyor bunun için. Mühendis diyip geçmeyin yani mühendis var mühendis var.kusura bakmada namık kemal 50k zor hocam
fnfjgkckvkvk salla kazan 5gbOkuyup düzgün mühendis olursan aylık 50k üstü alırsın bu arada. TR deki en iyi okullarda okumuş olanlardan bahsediyorum.
Kardeş naptın 10bin tlyi hangi tır şoförü alıyor :d eğer söylediğin maaş veriliyorsa git tırcı ol.yurtiçi 10-20 bazen 20 ila 30 da olabiliyor
mesela biz hocam ister inana ister inanma ama biz alıyoruzKardeş naptın 10bin tlyi hangi tır şoförü alıyor :d eğer söylediğin maaş veriliyorsa git tırcı ol.
Yurtdışında yapacaksan ve kurulu düzen istemiyorsan, mantıklı. Başka türlüsü mantıklı değil.Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?
Mühendis olabilirsiniz? Daha ne olsun.Okuyup eğitim görerek nasıl daha iyi bir meslek olabilir mesela söyler misiniz ?
Komikmiş gerçekten. Elinin altında bu kadar çok para getiren meslek varken uğraşıp neden mühendis olayım ki ? Üstelik bir de tanıdığım yok zor o işler geç onu.Mühendis olabilirsiniz? Daha ne olsun.
Konu ETS2 için geçerli ise çok güzel,Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?