Neler Yeni

Tırcılık Güzel Mi?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
türkiyede pek fazla saygı duyulmayan bi meslek tır soforlugu ama yurttdişinda cok saygı duyuyolar tırcı olcaksan yurtdışında ol ama tırcı olma bence evlenceksin cocuklarına fln bakamicaksin bide o yandan bak

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Burada ki bir çok arkadaş işe sadece para olarak bakıyor,
Şoförlük zor bir meslektir zamanın, yerin, yurdun, günün belli olmaz bir çok kişinin ağız kokusunu çekersin, hobilerine, sevdiklerine vakit ayıramazsın kendine vakit ayıramazsın kendine ! Her şeyi sadece para sanmayın.

Okuyup yurt dışında bir meslek eline alıp hem aileni hem de kendini kurtarabilirsin. Okumak sadece mühendislik değildir, neye ilgi duyuyorsan neyi seviyorsan ona yönel ama sırf parası iyi diye yöneldiğin mesleğinden hayatından neler çaldığına bir bak.

Sevdiğin işi yap parası iyi olan işi değil.

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Uzun yol kolay bir şey değil. Çok para kazansan bile günün, zamanın belli değil bir telefon geliyor 3 saat sonra yola çıkıyorsun, kolay bir meslek değil.
kendi tırın olupta yük başkasının olunca istediğin saatte çıkıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de mi tır şoförü olsam la :D
Karpuz taşırız :D
[/QUOTE
karpuz olur sebzecilik olur paletli eşyalar olur iyi para

Burada ki bir çok arkadaş işe sadece para olarak bakıyor,
Şoförlük zor bir meslektir zamanın, yerin, yurdun, günün belli olmaz bir çok kişinin ağız kokusunu çekersin, hobilerine, sevdiklerine vakit ayıramazsın kendine vakit ayıramazsın kendine ! Her şeyi sadece para sanmayın.

Okuyup yurt dışında bir meslek eline alıp hem aileni hem de kendini kurtarabilirsin. Okumak sadece mühendislik değildir, neye ilgi duyuyorsan neyi seviyorsan ona yönel ama sırf parası iyi diye yöneldiğin mesleğinden hayatından neler çaldığına bir bak.

Sevdiğin işi yap parası iyi olan işi değil.
tır şöförlüğünü seviyorum ve kendi tırın falan olursa o dertlere girmiyorsun istediğin zaman vakit ayırabiliyorsun

türkiyede pek fazla saygı duyulmayan bi meslek tır soforlugu ama yurttdişinda cok saygı duyuyolar tırcı olcaksan yurtdışında ol ama tırcı olma bence evlenceksin cocuklarına fln bakamicaksin bide o yandan bak
evet yurtdışında çok güzel tırlar var ve dediğin gibi saygı duyuluyor

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kendi tırın olupta yük başkasının olunca istediğin saatte çıkıyorsun kendi tırın falan olursa o dertlere girmiyorsun istediğin zaman vakit ayırabiliyorsun
Sülalem tır şoförü, ben daha babamın istediği saate sefere çıktığını bilmem. Kendi tırın olsa bile birilerinin ağız kokusunu çekiyorsun babamı İstanbul- Kayseri- Gaziantep arasında tek tek dolaştırdıklarını bilirim yanlış mal yüklenmiş, başka mal inecekmiş bilmem ne diye kendi tırı olmasına rağmen. Ne diyeceksin adamlara benim kendi tırım kardeşim ben yarın mı yola çıkacağım diyeceksin ?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen neyi istersen o olsun. 😉

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?
hayır bence hiç güzelbi meslek değil sen şimdi iyi dersin ama halde 10 gün yatınca nası olacağını şaşırırsın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?
hocam akrabalardan 5 kişi tır şöförü tır şöförleri evleriyle geziyor yani çocukl oldu mu karınız yalnız kalacak genelde tır şöförleri maaşlarını biriktirip gayrimenkule yatırım yapıp ilerde onunla geçiniyorlar

jouly

80+ Bronze
yerinde olsam yurtdışında tırcılık yaparım deli gibi para kazanıyorlar

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Babana sorsana la.

Top Bottom