Tırnak batması deneyimim ve yaşadıklarım (güncel)

Reaksiyon skoru
2
bundan 3-4 ay önce iki ayağımın çift yanağında tırnak batması gerçekleşti dar ayakkabı ve dar çorap giydiğimden kaynaklı kesinlikle genetik değil
benimde kafama tak etti sürekli acıyordu ve sol taraf çok iltihaplıydı bildiğin davul gibi dışardan bir şey yok ama içi davul öbür taraf daha yeni oldu 1 ay önce gibi bir zamanda
neyse ben randevu aldım artık dedim kurtulayım rahata ereyim şehir hastanesiydi aldığım yer neyse gün geldi gittim doktor gel otur dedi usul usul oturdum ayaklara azcık baktı
dedi çekicez bende bildiğim için bişe demedim neyse kadın malzemeleri hazırladı korkudan bakamıyordum acıyacak diye neyse hazırladı ayaklarım çıplak masada oturyorum iğne yapacak diye
dediki makasla direk gireceğiz anestesisiz bi an dondum kaldım lak diye girdi sol tırnağa ama yatakta nası kıvranıyorumbi ben bir allah biliyoracıdan kulaklarımı çeke çeke kulaklarımı kopartacaktım
neyse solu bi şekil sağlı sollu haletti dayandım sağa geçti sonra sağda öyle böyle bir acı yoktu tarifsizdi anlatamam çekim sırasında benim gözleri bulanıklaştı tansiyonum düştü acıdan muhtemelen bayılıyordum doktor can can diyor bende tık yok bayıldım bayılacağım neyse kolonya verdiler ayıldım abimde arkada bana gülüyor dostmu düşmanmı belli değil klasik abi terörü neyse ayağıma kahverengi sıvı döktü sargı bezleriyle sarıp beni kaldırdı reçete verdi gidebilirsin dedi çektikten ilk sonraki acı dayanabilecek kadar yani ben rahat dayandım ama çekim sırası ölümden farksız neyse konudan saptım birde mehrem gibi bir jel verdi şuan düzenli olarak kullanıyorum birde antibiyotiğim var onu içiyorum günde 2 adet 1000mg 4. gündeyim dokununca acıyor ama ağrı sızı yok arada bir kök kısmı basınçdan zonkluyor o kadar olacak yani böyle bir deneyim yaşadım bana neden anestesizi yapmadı hiçbir fikrim yok sormaya takatim kalmamıştı acıdan o zaman haftaya çarşamba yine çağırdı bakalım gideceğiz inşallah bir şey olmaz merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Beni ameliyat odasına aldılar bana iki kere iğne yaptılar ilk iğne yaptıklarında faydası olmuyor

Ayak tırnaklarını keserken köşeleri çok derin kesme, bu da sebep olabiliyor. El tırnağı gibi kavisli değil dümdüz kesmen gerekiyor.

Umarım birdaha olmaz

Bendede var 2 sinde 8-9 ay oldu biri iyi ama diğeri baya batıyordu bi ara, şuan biraz iyi ayakkabı giyince şişiyor,şuan tırnaklari uzatıyorum inşallah kendiliğinden geçer dediğiniz gibi birkaç kişiden daha duydum uyuşturmadan ameliyat yapmışlar o yüzden gitmeye bile korkuyorum bi ara evde iğne ile iltihaplı yeri patlatmaya çalıştım ama pek beceremedim

Bendede var 2 sinde 8-9 ay oldu biri iyi ama diğeri baya batıyordu bi ara, şuan biraz iyi ayakkabı giyince şişiyor,şuan tırnaklari uzatıyorum inşallah kendiliğinden geçer dediğiniz gibi birkaç kişiden daha duydum uyuşturmadan ameliyat yapmışlar o yüzden gitmeye bile korkuyorum bi ara evde iğne ile iltihaplı yeri patlatmaya çalıştım ama pek beceremedim
kendin çok kurcalama bence patlatma daha çok enfeksiyon kapabilir ama sakın anentezisiz çektirme tırnağını çok feci acıyor yalan söylemeye gerek yok doktor derse direkt reddet gerekirse özele gir ben çektirdim batan yerleri ama doktor yeniden çıkabilir dedi kökünü lazerle fenol ile işlem yapmadı şehir hastanesi idi

kendin çok kurcalama bence patlatma daha çok enfeksiyon kapabilir ama sakın anentezisiz çektirme tırnağını çok feci acıyor yalan söylemeye gerek yok doktor derse direkt reddet gerekirse özele gir ben çektirdim batan yerleri ama doktor yeniden çıkabilir dedi kökünü lazerle fenol ile işlem yapmadı şehir hastanesi idi
Aynen birde tekrar cikma riski var en iyisi kendi haline bırakmak bugün biraz uğrasacam inşallah geçer

abin aynı ben:love::love::love:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri