Fuluski
80+
Elimle tabağa, bardağa, kola kutusuna veya bir meyveye vs. Dokunduğum da yeni aldığım telefonuma pislenir diye dokunamıyorum telefonla işim varsa anında el yıkamak istiyorum yıkamazsam kendimi rahat hissetmiyorum. Malum işi yaptıktan sonra veya özel bölgeme dokunduktan sonra iyice kendimi kötü hissetmeye başlayıp hiç bişeye dokunmadan lavoboya gidip lavoboda 30-35 kere elimi yıkıyorum. Veya özel bölgemi açıp dokunmasam bile yine elim pismiş gibi geliyor ve yine lavobo başında 15-20 defa yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaparken telefonu pislenir diye elime alamıyorum böylelikle de canım sıkılıyor. Aynı şey bilgisayarım için de geçerli. Mesela eşofman varken altında da boxer varken özel bölgeme dokununca elimin yine pislendiğini hissediyorum ve gidip hemem yıkıyorum. Veya örnek olarak mangalda tavuk kanat yedim yağlı yiyecek yerken üstüme düştü üstümü değiştirsem veya ıslak mendille silsem bile kensi cildini yağlanmış pislenmiş olarak görüyorum sıcak basıyor terliyorum ve o anlığına hayattan zevk almamaya başlıyorum. Aileme söylersem büyük ihtimaş psikoloğa götürecek ama ben bi sizin tavsiyelerinizi alayım dedim. Kendi başıma halledebilir miyim bu hastalığı?