Tkl gaming klavye önerisi?

ailemle odalar yan yana blue switch sıkıntı cıkarır başka red switch klavye öneriniz varmı numpadsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kırmızı aydınlatmalı istiyordum :(
Türkiye'den 350TL civarında tenkeyless ve red switch mekanik klavye olarak K552-R'dan başka bulamadım. Aliexpress vb bakabilirseniz belki bir şeyler bulabilirsiniz.

Türkiye'den 350TL civarında tenkeyless ve red switch mekanik klavye olarak K552-R'dan başka bulamadım. Aliexpress vb bakabilirseniz belki bir şeyler bulabilirsiniz

bunu alsam kaç sene götürüm başka secenek bulamadım

bunu alsam kaç sene götürüm başka secenek bulamadım
Hocam James Donkey alınmaz. 5 Aylık kullanımda bile oldukça sorun çıkarabiliyor. (Yankı, çift basma, ledlerin bozulması, basmama gibi gibi)

tkl olmayan red switch klavye önerebilirmisin ?
Red switch mi emin değilim fakat bunu önerebilirim. Red switch olmasa bile red switch gibi sesi.

Switch'inin çok hızlı olduğunu duymuştum.

bu redragon kumarada yay ve cınlama sesi varmı
Bildiğim kadarıyla yok.

@ege göçmen hocam bu klavye'ye de bakabilirsiniz. TKL ama switch'i red mi emin değilim. RGB Bir de.

Bildiğim kadarıyla yok.

@ege göçmen hocam bu klavye'ye de bakabilirsiniz. TKL ama switch'i red mi emin değilim. RGB Bir de.
blue switch miş

gamepower warlock nasıl beyefendi

red switch arıyorum maalesef redragon k552 red switch den başka seceneğim
Alınmaz. Uzun vadede sıkıntı çıkarması olasılığı yüksek. Önermem. Attığım klavyelere bakabilirsiniz.

red switch arıyorum maalesef redragon k552 red switch den başka seceneğim yok

red switch arıyorum maalesef redragon k552 red switch den başka seceneğim

red switch arıyorum maalesef redragon k552 red switch den başka seceneğim yok
K552-R önerdim hocam. O red switch.

Ayrıca attığım bloody klavyeye de bakın. Bu arada yanlış anladım mesajı kusura bakmayın.

Geri