Neler Yeni

Öneri TKL red switch klavye önerisi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arnold Ciwardagexer
Metal faceplate yazıyor zaten bu fiyata metal bulmak imkansızdır z11e de baktım z868 ile aynı gibiler z868 daha popüler olduğu için ona yönelmiştim
Hocam videolara bakarsanız sert plastik olduğunu göreceksiniz. Aliexpress'de böyle reklam baitleri çok oluyor açıklamada yazan önemli.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
Hocam videolara bakarsanız sert plastik olduğunu göreceksiniz. Aliexpress'de böyle reklam baitleri çok oluyor açıklamada yazan önemli.
Peki machenike alsam en mantıklısı olmaz mı? Sonuçta bütün markalar hemen hemen aynı en azından bu klavyede eva yalıtım var 2000 bayılmadan alınabilecek en mantıklı klavye gibi en çok satılan model de bu

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arnold Ciwardagexer
Peki machenike alsam en mantıklısı olmaz mı? Sonuçta bütün markalar hemen hemen aynı en azından bu klavyede eva yalıtım var 2000 bayılmadan alınabilecek en mantıklı klavye gibi en çok satılan model de bu
Hocam klavyede kullanılan switch z686 ile aynı diye biliyorum. Eğer rgb ve rengi sorun etmezseniz bence alınbilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
z11 kullanıyorum, yön tuşları işine yaramıyorsa z11 tavsiye ederim. Driverından renk ayarı yapabiliyorsun ama bunu klavye üzerindeki tuşlarla da ayarlayıp parlaklığını vs yapabiliyorsun. 3 aydır kullanıyorum gayet güzel ileride switch değişimine gidilebilir sadece

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Numpadli olmazmi yani okadarda büyük bir klavye değil az yer kaplıyor masada
Kendim kullanıyorum
Ajazz ak992

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
Numpadli olmazmi yani okadarda büyük bir klavye değil az yer kaplıyor masada
Kendim kullanıyorum
Ajazz ak992
İnternet kafedeki numpadli klavyelerden sonra soğudum ne yazık ki çok yer kaplıyorlar ve genelde mouse hareket ettirmeye yer kalmıyor tabi o klavyenin büyüklüğünden de olabilir ama kullanmadığım birşeyin bu kadar yer kaplaması sinir bozabiliyor san andreas araba görevi dışında bir yerde gerekli olmayacağı için tkl almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

z11 kullanıyorum, yön tuşları işine yaramıyorsa z11 tavsiye ederim. Driverından renk ayarı yapabiliyorsun ama bunu klavye üzerindeki tuşlarla da ayarlayıp parlaklığını vs yapabiliyorsun. 3 aydır kullanıyorum gayet güzel ileride switch değişimine gidilebilir sadece
Bende yooso ile machenike arasında kaldım ama aralarında hiç fark yok herhalde o yüzden hangisi ucuz gelirse onu alacağım gibi duruyor yardım için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,061
Üyeler
168,729
Son üye
canxdev