Squex
80+ Silver
Bana değil usta @Alexsandro ya bende 60 var zatenBütçen kaç TL ben öneri yapabilirm.
Bana değil usta @Alexsandro ya bende 60 var zatenBütçen kaç TL ben öneri yapabilirm.
yok yaEvt biliyorum ama biraz uğraştırıcı kısayollar
Bana lazım hocam 700 tl bütçem var optik tkl arıyorum yurtdışından alacağımBütçen kaç TL ben öneri yapabilirm.
hocam ben programları kullanmıcayacam sadece oyun için kullanacağım%60 klavyeyi çok severim fortnite oynadığım zamanlar biraz deneyimlemiştim cidden fark edilir bir kolaylığı var.
Şuan alsam param olsa TKL alırım numpad kullanıyorum ama çok gerek olduğunu düşünmüyorum ama şu del, home tuşları işime yarıyor Photshop ve Premiere gibi uygulamalarda
Tavsiyem TKL olması yönündedir
50 TL indirim ile daha ucuza geliyor.Bana lazım hocam 700 TL bütçem var optik tkl arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben programları kullanmıcayacam sadece oyun için kullanacağım
hocam ben optik tkl diyorum siz numpadli normal mekanik önerisi yaptınız bende zaten numpadli ve normal mekanik var amacım optik geçmek50 TL indirim ile daha ucuza geliyor.
Almışken bunu almanızı önerrim.
royal kludge rk61 var efsane bir şeyMerhaba arkadaşlar mekanik klavye alacağım sizlerinde fikrine danışmak istedim sizce TKL klavye mi yoksa %60 klavye mi Genellikle Fps oyunları oynuyorum ?
hocam ben optik tkl diyorum siz numpadli normal mekanik önerisi yaptınız bende zaten numpadli ve normal mekanik var amacım optik geçmek
reyiz buda optik değil