₺383 - KZ Castor Harman

Kz Castor kulaklığı başlıktaki fiyattan satın almıştım, bugün geldi.

Basları az geldi, ama midler ve tizler net güzel geliyor. Son ses seviyesi de gayet yüksek. Ama farklı pclerde ses kartına göre değişiyor bu yükseklik. Mikrofonu beklentimin üstünde çıktı gayet kullanılır bir mikrofon.

383 TL ye performansının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Hayırlı olsun. Belli frekanslara bi kaç desibel boost için üstündeki tuşları açabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler sizden görüp aldım 2 hafta içinde geldi. Yorumlarda orijinal değil gibi şeyler gördüm ama KZ Türkiye'den aldığım KZ Krila modeliyle birbirine yakın kalitede ses vermesi orijinal olduğunu düşündürdü bana.

1-Aliexpress'te satış yapan tüm mağazalar aynı KZ EDX PRO'yu gönderiyor, uygulmayı açın ve ve yorumdaki fotoğraflardan kutulara ve üreticiye bakın.
2-https://ae01.alicdn.com/kf/Ad483d8d33d4e4962a03c101f8b38f1219.png bu fotoğraftada zaten sürücü boyutu belli,
https://ae01.alicdn.com/kf/Adfa7e3029c9a483e8712c36e59602dc19.png üreticide bariz, KZ ürünlerini Shenzen Yuanze üretir, ve bu kişi ürünü KZ Offical Store'dan almış, benim de bu kadar emin konuşmamın sebebi benimde bu ürünü şubat ayında KZ Offical Store'dan almam ve "sesi 1 hafta sonra azalmaya başladı ve sesi çok tiz, oyun deseniz cs de çekilmez, ekolayzır ile anca müzik dinlenir." ilk yazımda yazdığım bu sorunların olması.

3- Bu kulaklığın orijinali kalite olarak hiç azımsanmayacak kadar iyi, denemiş biri olarak söylüyorum fakat aliexpress gibi bir yerden sağlamı çıkmaz bu ürünün.

Bu videodaki gibi KZ Kulaklıktan 600 TL verip gerçek ürün alınmalı.
Piyasadan alacağım jbl 100 sı ile denk yada daha iyi bendeki ilk kz kulaklığım oldu orjinalliğini tam ne olarak nereden anlayabilirim ?

Piyasadan alacağım jbl 100 sı ile denk yada daha iyi bendeki ilk kz kulaklığım oldu orjinalliğini tam ne olarak nereden anlayabilirim ?
Paylaşım için teşekkürler sizden görüp aldım 2 hafta içinde geldi. Yorumlarda orijinal değil gibi şeyler gördüm ama KZ Türkiye'den aldığım KZ Krila modeliyle birbirine yakın kalitede ses vermesi orijinal olduğunu düşündürdü bana.
Ürün orjinal satıcı'da factory direct güvenilir. Yorumlarda orijinal gelmedi demelerinin sebebi kz'nin daha önce bir ürünü ilk çıkardıktan sonra bazı parçaları daha ucuz parçalarla değiştirdiği falan oldu, değişmiş parçalı bir ürün almış falan olabilirler ama hala bunu yapıyorlar mı bilmiyorum.

MEmu audio store dan Kz Castor Black almıştım. Kutuda "dongguan yuanze acoustics technology co. ltd" yazıyor, orijinal midir?

Kulaklık oyun oynamaya müsait mi? Tiz seslerin biraz daha öne çıkması lazım oynadığım oyunlarda, bunu sağlayacak bir yapısı var gibi görünüyor ama son kullanıcı yorumu daha önemli benim için.

Kulaklık oyun oynamaya müsait mi? Tiz seslerin biraz daha öne çıkması lazım oynadığım oyunlarda, bunu sağlayacak bir yapısı var gibi görünüyor ama son kullanıcı yorumu daha önemli benim için.
apex legends oynarken ses kasabiliyorum çok rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,131
Üyeler
187,290
Son üye
onurcv05
Geri