Hesabı silcem :D
80+
TLauncher yükledim ben sildim oyunu komple virüs ise formata gerek varmı formay atmayı bilmiyorum
abicim pc benim değil aslında hesapta benim değil şimdi birisine bir şey dersem döverler heralde gerek varmı pcye virüs girmişmidirSistem geri yükleme yapabilirsin. Windows aramaya gelip Kurtarma seçenekleri yazarak bulabilirsin.
diyelimki virüs ise formata gerek varmı kökten sildim dosyalarını javasını flnVirüs filan yok bin kere konu açıldı ya. Yüklemeyen kişi mı kaldı tlauncherı
hocam virüsmü değilmi diye sormadım diyelimki virüs formata gerek varmıben kullanıyorum virüs faaln bulaştığını görmedim. Muhtemelen yalandır.
Eğer korkuyorsan format at ama bence gerek yok. Her yerde virüs diye yalanlar dolaşıyor. Virüs olduğu yok.hocam virüsmü değilmi diye sormadım diyelimki virüs formata gerek varmı
hocam format atmayı bilmiyorum ama korkuyorum bilgisayar benim değil format atmassam oyun satılsa virüs koysalar içine ben etkilenirmiyimEğer korkuyorsan format at ama bence gerek yok. Her yerde virüs diye yalanlar dolaşıyor. Virüs olduğu yok.
Oyunda virüs yok işte. Endişen varsa oyunu sil gitsin uğraşmahocam format atmayı bilmiyorum ama korkuyorum bilgisayar benim değil format atmassam oyun satılsa virüs koysalar içine ben etkilenirmiyim
sildim hocam zaten virüsü kalırmı dedim kusura bakmayın biraz sinirlendirdim siziOyunda virüs yok işte. Endişen varsa oyunu sil gitsin uğraşma
Yok estağfurullah sorun yok. Korkma bir şey olmazsildim hocam zaten virüsü kalırmı dedim kusura bakmayın biraz sinirlendirdim sizi
anladım hocam Allah razı olsun Allaha emanetsinizYok estağfurullah sorun yok. Korkma bir şey olmaz
Sende iyi geceler.anladım hocam Allah razı olsun Allaha emanetsiniz