xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,454
Sanmıyorum hocam ya. Ama F.E.A.R. ve Rift Apart severek bitirmiştim.Bayramdan beridir Black Myth Wukong oynuyorum. Üç kere bitirip platin kupa yaptım ama hâlâ devam etmek için bahane arıyordum. Dedim böyle olmayacak. Astro Bot'a başlamak için zorladım kendimi. Şimdi fena değil. Başka bir oyuna devam edebiliyorum. Bağımlılığımdan kurtuldum diyebilirim. Sizde başarabilirsiniz.
Knk oynadigin oyunlar çok kaliteli degil ki zaten. Witcher 3 rdr 2 fln deneOyunda 250 saatim var ve platinledim ama hâlen oyundan vazgeçemiyorum. Farklı oyunlar oynamak istiyorum ama hepsi sıkıcı ve aynı geliyor. Death Stranding, Spider Man vs. denedim hatta FF7 Remake bile denedim ama yarım saat bile sabredemeden bıraktım. Bundan kurtulmanın yolu yok mudur?
bannerlordda benim de en az 200 saatim vardı. Bi savaşta takılıp yenemeyince salmıştım.Alıntıyı görüntülemesela oynamadan önce 150 saatim var neredeyse ama artık oynamıyorum cidden yaklaşık 800 saat fc24-1600 saat pes 2020+2021 olmasına rağmen artık oynayasım gelmiyor hiçbir şey eskiden bağımlı olduğum oyunları dahi oynayasım gelmiyor
ya 3. oyun gelse de vicdan azabından kurtulsambannerlordda benim de en az 200 saatim vardı. Bi savaşta takılıp yenemeyince salmıştım.
Hiç oynadın mı peki? Ayrıca rdr kütüğünü zorla hiçbirşey anlamadan bitirdim. Witcher 3 türüm değil.Knk oynadigin oyunlar çok kaliteli degil ki zaten. Witcher 3 rdr 2 fln dene
ekle steam. bodycam oynayalım bu oyun güzel , grafikleri gerçekçiHiç oynadın mı peki? Ayrıca rdr kütüğünü zorla hiçbirşey anlamadan bitirdim. Witcher 3 türüm değil.
Evet oynadim 3 unudeHiç oynadın mı peki? Ayrıca rdr kütüğünü zorla hiçbirşey anlamadan bitirdim. Witcher 3 türüm değil.
Rdr 2 kütük mü ? Ağır diyecektin sanırım. Çünkü kesinlikle kütük değil, hareketler ve animasyonlar çok iyi. Last of Us 2 de teknik olarak çok iyi oyun ama 250 saat oynatacak kadar gameplay'i olduğunu düşünmüyorum.Hiç oynadın mı peki? Ayrıca rdr kütüğünü zorla hiçbirşey anlamadan bitirdim. Witcher 3 türüm değil.
Online sevmiyorum hocam ya.ekle steam. bodycam oynayalım bu oyun güzel , grafikleri gerçekçi
Olabilir. Bana kalırsa koşusu bile gta3ten kalma hissettiriyor. Bir eşyayı alması bile 10 saniye sürüyor. TLOU 2'deki oynanış akıcılığı varken yüzüne bakmam.Rdr 2 kütük mü ? Ağır diyecektin sanırım. Çünkü kesinlikle kütük değil, hareketler ve animasyonlar çok iyi.
No Return modu var.Last of Us 2 de teknik olarak çok iyi oyun ama 250 saat oynatacak kadar gameplay'i olduğunu düşünmüyorum.