peki rekabetci oyunlarda profesyonel olmak icin tn mi ips miBen İPS tercih ediyorum
rekabetci oyunlarda profesyonel olmak icin tn mi ips mi pekiTN panel tepki süresi düşüktür, hızlıdır, oyunlar için idealdir ve ucuzdur. TN panelde baktığın açılara göre renkler değişir, ayrıca renklerin bir çoğunu doğru göstermez. Renk derinliği azdır.
IPS panel ise daha yavaştır. Oyunlarda problem çıkartabilir. Renkleri doğru gösterir. Bakış açısına göre renklerde değişme olmaz.
biraz ilerlettikten sonra yayin acmayida dusunuyorum tabiE sporcuyum yada fps oyunlarını hardcore oynuyorum diyorsan tn ama tavsiyem ips dir.
arada gozun fark edecegi bir sey olurmu ips deIPS panel almanı tavsiye ederim. Tepki süresi yeni nesil bilgisayarlarda, monitörlerde iyileştirildi ki keza göz sağlığına da TN panele göre daha az zararlı.
Tabii , renkler çok daha canlı oluyor.arada gozun fark edecegi bir sey olurmu ips de
Ips o kadar da yavaş değil çöp bellemeyin kafanızda 5ms nin farkını anlayamazsın diyenler ıps ye yavaş diyor en iyi ıps dir IPS>VA>TN tn zaten renkleri doğru düzgün göstermiyor. Ips alın geçin.peki rekabetci oyunlarda profesyonel olmak icin tn mi ips mi
zaten goz 40 ms saniyede algiliyor diye biliyorumIps o kadar da yavaş değil çöp bellemeyin kafanızda 5ms nin farkını anlayamazsın diyenler ıps ye yavaş diyor en iyi ıps dir IPS>VA>TN tn zaten renkleri doğru düzgün göstermiyor. Ips alın geçin.