sorumu olum buMonitor alacamda tn pabelmi alsam ips panel mi?
şu monitör varya çok cezbediyor beni ama pc im kötü önceliğim pc olacağı için alamıyorumKesinlikle ips. TN panelin renkleri berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu alabilirsin. Fiyati aşırı iyiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1-2 ay sonra aynı fiyata bulabilir miyim bu ürünü acaba? Yoksa fiyatı artar mıŞunu alabilirsin. Fiyati aşırı iyiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu fiyatlara her zaman düşer bu monitör artık. Daha geçen 2300 TL'ye aynısının Asus Tuf'unu aldımşu monitör varya çok cezbediyor beni ama pc im kötü önceliğim pc olacağı için alamıyorum
Monitörü alırsın. Daha sonra da PC alırsın.şu monitör varya çok cezbediyor beni ama pc im kötü önceliğim pc olacağı için alamıyorum
Bulursunuz hocam. Belki biraz beklersiniz ama kesinlikle düşer1-2 ay sonra aynı fiyata bulabilir miyim bu ürünü acaba? Yoksa fiyatı artar mı
hocam o zmn pc ye param kalmayabilir riske atmaya gerek yok benceMonitörü alırsın. Daha sonra da PC alırsın.
hayırlı olsun hocam inşallah pc yi aldıktan sonra bende bulabilirimBu fiyatlara her zaman düşer bu monitör artık. Daha geçen 2300 TL'ye aynısının Asus Tuf'unu aldım