2 defa ips panel monitör aldım 2 side birbirinden kötü akıcı değil ekranda karıncalanma hd değil videolar filan sadece oyunda iyi kısaca 10 yıllık tn panel monitörüm hem oyunda hem videolarda iyi kısaca ips düşünmüyorum monitör önerir misiniz??
2 defa ips panel monitör aldım 2 side birbirinden kötü akıcı değil ekranda karıncalanma hd değil videolar filan sadece oyunda iyi kısaca 10 yıllık tn panel monitörüm hem oyunda hem videolarda iyi kısaca ips düşünmüyorum monitör önerir misiniz??
bunu bulmuştum. VA da TN gibi akıcı olurmu çünkü ips video konusunda rezalet youtubedan açtıgım videolar hafif donuyo gibi karıncalanma bulanıklık çizgi var gibi sonra nvidiadan aldıgım kayıtlarda akıcı değil Asus ve viewsonic denedim 2 side aynı birde şey sorucam 2 ay taksitin ilk taksitini almıştı iade de direkt iademi oluyor toplam para 1. günü monitörünyok bulamazsın bence. kıyıda köşede satılmayan kalmış bilgisayarcılarda varsa anca öyle bulursun. Üretim yapmıyorlar. TN monitör gördügüm e sporcular için olanlar var onlarda gereksiz pahalı.
Önerim samsung'un kendi ürettigi VA panelleri denemen. Ghosting olmayanlarından
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html ghosting sorunu var. sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz.2 defa ips panel monitör aldım 2 side birbirinden kötü akıcı değil ekranda karıncalanma hd değil videolar filan sadece oyunda iyi kısaca 10 yıllık tn panel monitörüm hem oyunda hem videolarda iyi kısaca ips düşünmüyorum monitör önerir misiniz??
Gameboosterlarda öyle fazla ghosting olmuyor rahatsız etmiyor yani benim istediğim Akıcı olsun yeter 0.2 mprt değeride güzel tn panel zaten attığınıza bütçem yetmiyor maalesefhttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html ghosting sorunu var. sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz.
gamebooster monitörlerin panelleri nasıldır bilmiyorum. Beğendiyseniz zaten alabilirsiniz siz alacaksınız sonuçta.Gameboosterlarda öyle fazla ghosting olmuyor rahatsız etmiyor yani benim istediğim Akıcı olsun yeter 0.2 mprt değeride güzel tn panel zaten attığınıza bütçem yetmiyor maalesef
arkadaşımda ips paneli var ghosting azıcık var tn panelini bende bilmiyorum artık iade yapmakta istemiyorumgamebooster monitörlerin panelleri nasıldır bilmiyorum. Beğendiyseniz zaten alabilirsiniz siz alacaksınız sonuçta.
BenQ Zowie XL2586X2 defa ips panel monitör aldım 2 side birbirinden kötü akıcı değil ekranda karıncalanma hd değil videolar filan sadece oyunda iyi kısaca 10 yıllık tn panel monitörüm hem oyunda hem videolarda iyi kısaca ips düşünmüyorum monitör önerir misiniz??
Usta ben bunu bilmeden aldım almaz olaydım beni mahfettihttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html ghosting sorunu var. sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz.
Bunu sakın alma sakınVa paneller nasıl oluyor aynı tn gibi akıcımı yani
benim kullandıgım monitörmü bu şuan hocam bende bu olay oyunlarda olmuyor videolarda çok felaket oluyorUsta ben bunu bilmeden aldım almaz olaydım beni mahfetti
Monitörü garantiye göndereyimmi ?
Asus VG248QG monitörüm var dün aldım Fakat böyle çok kötü bir sorun yaşıyorum görüntü çok bulanıyor. Hareket ettiğim zaman mouse çevirdiğim zaman aşırı bozuluyor. Garantiye göndersem sonuç çıkarmı sizce ?forum.donanimarsivi.com
Bunu sakın alma sakın
VG248QG hocam az daha elimde patlıyordu benim zar zor parayı kurtardıkbenim kullandıgım monitörmü bu şuan hocam bende bu olay oyunlarda olmuyor videolarda çok felaket oluyor