Öneri TN vs IPS Panel

Neden tn bu kadar sevilmiyor cs:go için en iyisi olarak gösteriliyor
Yanı e sporcu değilsen veya öyle bir hedefin yoksa gözüne işkence çektirmenin anlamı yok tabii ki kesinlikle alınmaz demiyorum uygun fiyata geliyorsa tercih edebilirsiniz...

Eğer oyun dışında hiçbirşey yapmayacaksan hep rekabetçi oyun oynayacaksan TN ama ben film de izlerim yatağıma yatar dizi de izlerim hikayeli açık dünya oyunu da oynarım diyorsa VA ve İPS den şaşma.
Hepsini yapıcam :D
Anladığım kadarıyla herkesin gönlü olaun diyen bir monitör yok

Tasarım Photoshop yapacaksan net İPS almalısın TN alıp pişman olma.

Yanı e sporcu değilsen veya öyle bir hedefin yoksa gözüne işkence çektirmenin anlamı yok tabii ki kesinlikle alınmaz demiyorum uygun fiyata geliyorsa tercih edebilirsiniz...
Baktığım 2 mönitörde 1700₺ biri ıps biri tn ıps olucak gibi duruyo bu gidişle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç film,dizi falan izlemiyorsanız TN alın eger izliyorsanız IPS alın.
O kadar göz zevkini bozarmı ya

Hepsini yapıcam :D
Anladığım kadarıyla herkesin gönlü olaun diyen bir monitör yok
VA da tam orta karar TN den iyi renk ve görüş açısı olarak İPS den kötü rekabetçi oyun için İPSden iyi.

Baktığım 2 mönitörde 1700₺ biri ıps biri tn ıps olucak gibi duruyo bu gidişle

O kadar göz zevkini bozarmı ya
O zaman hiç düşünme ips al
Ben kendime va panel aldım o da 1700 falan asus vg24vq gayet hoş...

Peki bu kanılar kağıt üzerindemi bi test edilmişliği varmı oyuncular üzerinde falan
İkisi üzerinde de yani VA alırsan hem renkte hem oyunda orta karar bir deneyimin olur TN almaktansa bunu al hiçbir sorun olmaz.

Ayrıca İPS de oyunda sıkıntı çıkartmaz yani bu ne ya demezsin ghost efekti olmuyor zaten genelinde sadece aşırı ucuz ms değeri yüksek İPSlerde oluyor ghost efekti yani bence İPS ve ya VA panel almalısın.

Geri