Neler Yeni

TN vs IPS

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Profesyonel değilim eğlencesine oyniyacagim. Hikaye oyunları neredeyse hiç oynamıyorum. FPS ve moba oyunları oynuyorum. Kavisli olarak VA

Profesyonel değilim eğlencesine oyniyacagim. VA panel tam benlik online oyunlar oynuyorum ve renkler canli. Ben kavisli monitör sevmiyorum sizce Kavissiz IPS mi yoksa Kavisli VA mi
Kavisli tercih etme.Ekranı acayip küçültüyor . Eğer kavisli alacaksan en az 31 inç.
Ben profesyonel oynuyorsan TN demedim ki . Rekabetçi Csgo Lol gibi oyunlar oynuyorsan TN dedim bence TN tercih et ama sen bilirsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Monitör alicam iki tane var kafama yatan ancak ben kavissiz VA istiyordum fakat öyle bir monitör yok. Bir kaç model birçoğu TN panel bazıları da IPS panel. IPS panellerin renkleri çok güzel gosterdiklerini biliyorum ancak performanssiz oldukları için FPS dususleri olabilir diye duydum. IPS monitörlerle oyun oynamayi iskenceye benzetiyorlar. Sizce hangisini alıyım TN mi IPS mi?

Kimden duyduysan iyi sallamış, IPS alın artık IPS lerin performansı TN ler gibi.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
sadece e-spor oyunlarını oynuyacaksan tn alabilirsin ama bwn olsam direk ips yada va panel monitör alamaya çalışırım

Top Bottom