The Semih
80+ Gold
Daemon toolsa gerek yok WİN10 da imaj açma çoktaan geldi boşuna indirmeyin o programı.ISO torent ise daemon tools lite indirmen gerek.
Daemon toolsa gerek yok WİN10 da imaj açma çoktaan geldi boşuna indirmeyin o programı.ISO torent ise daemon tools lite indirmen gerek.
Korsana destek vermiyorsunda kardeşim bunların fiyatını iyi biliyorsun alamıyorsa ve ömrü billah alamayacaksa napsın adam yalan yok rdr uncharted4 full torrentle oynadım bitirdim bi oyuna 1400 lira veremem yani ki çocukda veremicek demkkiKorsana destek vermiyoruz ama maalesef bu konudakiler anlamamış.
Korsan forumları var, gitsin oraya yazsın. Donanım Arşivi forumda korsan link paylaşmak ve korsan oyuna yardımda/destekte bulunmak yasak.Korsana destek vermiyorsunda kardeşim bunların fiyatını iyi biliyorsun alamıyorsa ve ömrü billah alamayacaksa napsın adam yalan yok rdr uncharted4 full torrentle oynadım bitirdim bi oyuna 1400 lira veremem yani ki çocukda veremicek demkki
Seni ilgilendiren bişey varmı gören görüyordur gözünü yuman yumuyordur insanları hor görmekden başka bişeye yaramazsınız kemer takmakda yasak ama yakalanana kadar serbest bazen görmezdende gelinebiliyor bazı kurallar o an zor durumdaki insanı kurtarmak için askıya alınabilir dört dörtlüksen konuş değilsen boş yapmaKorsan forumları var, gitsin oraya yazsın. Donanım Arşivi forumda korsan link paylaşmak ve korsan oyuna yardımda/destekte bulunmak yasak.
Crack dosyasının içindekileri oyunun kurulu olduğu ve adının oyunun ismi olduğu yere atıp, dosyaların türünün yazdığı yerde "Uygulama" yazan adının"launcher" olduğu oyunu açmaya yarayan ve oyunun kendisi olan şeye basıp açmayı denediniz mi ?bizde haklıyız desteklemeynde haklı ama ben hala açamadım
denedim steama atıyor ve lisans yok diyorCrack dosyasının içindekileri oyunun kurulu olduğu ve adının oyunun ismi olduğu yere atıp, dosyaların türünün yazdığı yerde "Uygulama" yazan adının"launcher" olduğu oyunu açmaya yarayan ve oyunun kendisi olan şeye basıp açmayı denediniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Crack dosyasını nasıl attınız onu da gösterin bir bakalım.denedim steama atıyor ve lisans yok diyor