To skip disk checking, press any key within 8 second hatası alıyorum

HSYN477

80+
Reaksiyon skoru
2
daha bugün bu hatayı almaya başladım bilenler lütfen yardımcı olabilirmi

Ekler

• IMG_20210423_151905.jpg
    IMG_20210423_151905.jpg
    3 MB · Hit: 86
  • IMG_20210423_151103.jpg
    IMG_20210423_151103.jpg
    2.7 MB · Hit: 43
daha bugün bu hatayı almaya başladım bilenler lütfen yardımcı olabilirmi
Sistem disklerinizde bir problem olduğunu düşünüyor. Ondan ötürü tarama ve onarma işlemi yapıyor. Tarama ve onarma işlemini yapsın bütün diskler için bitene kadar kapatmayın. Eğer disklerde büyük bir problem yoksa işlem bittikten sonra bir daha olmaması lazım.

Sistem disklerinizde bir problem olduğunu düşünüyor. Ondan ötürü tarama ve onarma işlemi yapıyor. Tarama ve onarma işlemini yapsın bütün diskler için bitene kadar kapatmayın. Eğer disklerde büyük bir problem yoksa işlem bittikten sonra bir daha olmaması lazım.açılı
her açıp kapattığımda oluyor

her açıp kapattığımda oluyor
İşlemin bitmesini beklediniz mi? Bittikten sonra Windows'ta Sürücüleri Birleştir ve İyileştir kullanarak sürücüleri birleştirin. Sonrasında cmd'yi yönetici olarak çalıştırın ve chkdsk /f /r komutunu çalıştırın.

bekledim sonra pc açılıyor burada ne yapmalıyın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemin bitmesini beklediniz mi? Bittikten sonra Windows'ta Sürücüleri Birleştir ve İyileştir kullanarak sürücüleri birleştirin. Sonrasında cmd'yi yönetici olarak çalıştırın ve chkdsk /f /r komutunu çalıştırın.
bide Windows'ta Sürücüleri Birleştir ve İyileştir burada resimde olduğu gibi sadece d çıkıyor ama bende c de var

Ekler

• Ekran Görüntüsü (499).png
    Ekran Görüntüsü (499).png
    561.9 KB · Hit: 48
Son düzenleme:
Geri