TOD LİG TV SEZONLUK EN UYGUN NASIL ALIRIZ

dedo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Arkadaşlar malum yeni sezon başlayacak geçen sene daha daha dan kod alarak ligin yarısından fazlasını izledik.
Ücretsiz veya en uygun nereden nasıl alabiliri. İp tv demeyin lütfen yasal bir şekilde izlemek istiyoruz diye düşünüyorum.
Bir kampanya gören eden varsa paylaşsın alalım.
Bu sene lig çok çetin geçecek yeniden.

Trendyol pass alırsan ilk ay 55 TL ve 1 aylık Todd paketi veriyor spor paketi dahil. Üzerine 3 ay da reklamlı Exxen veriyor. Exxen pek işine yaramaz ama todd için değer.

İlk ay bu şekilde yırtmak devamı nasıl olacak

Ziraat Bankası kartlara indirim vardı en son ona bi bak derim

Trendyol plus Anadolu takımları diyor 4 büyükler hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ziraat Bankası kartlara indirim vardı en son ona bi bak derim
Ziraat Bankası ile çalışmıyorum Eğer bakabilecek olan biri varsa kartı olan birini bulabilirim

Digiturkten hem internet hem sporun yıldızı gibi paketler alınca uyguna geliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam 100 mb internet + sporun yıldızı paketi 800 lira civarında bir şeydi

Şöyle donmadan, takılmadan maç izlemek çok zor olmamalı ya. Gidin abi trenyol plus özel fırsat yaratmış. Süper lig maçlarını 199 TL ye izleyebiliyorsun. Tod'da da 12 ay taksit seçeneği var. Dakikası dakikasına canlı yayın harika oluyor.
Şöyle bir siteye bakayım dedim Trendyol plus'lılar için Tod'da Süper lig izleme fırsatı varmış. 12 ay taksitlendirme bide 199 liraya. Duyan duymayana iletsin amme hizmeti olarak.
reklamcılar ne alaka :oops:

tod tüm maçlar için aylık 299₺ ödüyorum 2 senedir kullandığım için 20-30 lira civarı aylık daha ucuz oluyor. bundan daha ucuzu nasıl olur bilmiyorum ama 299₺ demek 2 tavuk döner dürüm parası demek çok da şey etmemek lazım bence

Geri