TOD'un Saçmalığı Mı Dersiniz

Reaksiyon skoru
73
TOD'a üye olmak istedim, illa telefon numaramı da istiyor. 1 ay izleyip geçeceğim niye yağlı ballı oluyoruz. Sallayınca da kamul etmiyor arkada bir şeyleri kontrol ediyor olmalı, burdan bile işkillendiriyor insanı. Kendilerine birkaç küfür yolladıktan sonra insanda ne iştak bıraktılar ve heves.

TOD'a üye olmak istedim, illa telefon numaramı da istiyor. 1 ay izleyip geçeceğim niye yağlı ballı oluyoruz. Sallayınca da kamul etmiyor arkada bir şeyleri kontrol ediyor olmalı, burdan bile işkillendiriyor insanı. Kendilerine birkaç küfür yolladıktan sonra insanda ne iştak bıraktılar ve heves.

Bütün kimlik bilgilerin 15 yaşındaki ergenlerin elinde. Ama sen telefon numarasını kurumsal bir firmaya vermek istemiyorsun öyle mi? :D

numara istemesine drama yapmanın alemi yok her üyelikte aynı şey var tod seni fişleyip kapına dayanmayacak yani küfür edip mızmızlanınca da sorun platformda değil sende oluyor

Öteki türlü fake hesapların önüne geçilmiyor hocam. yapacak bir şey yok.

çok tuhaf insanlar var
değil mi zaten ödeme yapılacak, ödeme yapan spam/fake hesap mı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün kimlik bilgilerin 15 yaşındaki ergenlerin elinde. Ama sen telefon numarasını kurumsal bir firmaya vermek istemiyorsun öyle mi? :D
kendi rızamla ırzıma geçilsin istemiyorum diyelim, mağazalara da vermem, vermem istemiyorum derim.

Geri