tofaş ile dinlenecek müzikler

Koyun Shaun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,405
Gençler bana öyle bir oynatma listesi yapın ki içerisinden başka şarkı aramayayım. Kendim yapmaya üşeniyorum hani yapsamda hep unuttuklarım oluyor bazen içine tekrar attığım oluyor. O yüzden playlisti olan varsa atabilir mi direkt mp3 olarak. amfi bass falan dolu aracın içi o yüzden güzel basslı olursa güzel olur :D

Dinlediğim şarkıcılar: Şanışer, bela, atakan, sokrat st, doğu akdeniz, acarkhan, Seidi, adamlar, sagopa kajmer, ceza, massaka, anıl piyancı, dj. artz, ezhel (eskiler), hidra, taladro, simge, tuğba yurt, gazapizm, canbay&valkür, ben fero, 18 karat, chainz, eminem (erkek olan), snoop dogg, cem adrian, defkhan, derya uluğ, model, mabel matiz, /Türlü türlü dj müzikler ve furkan soysal gibi dıptıs şarkılar vs, dolu kadehi ters tut, eypio, farazi, stabil, no1, ferdi tayfur, müslüm gürses, güneş, hadise, joker, jagged, 2PAC, merve özbey, murat dalkılıç, naz ölçal, nilüfer, Ozbi, RAGGA OKTAY, seksendört, semicenk, soner sarıkabadayı, Teriyaki boyz, tuğçe kandemir, umut kaya, velet, vice, zeynep bastık, irem derici, alef high

şimdilik aklıma gelen sanatçılar bunlar

Tofaşla en iyi bu gider bu tarz varsa bana da önerebilir misiniz

Bence ahmetk kayanın tüm şarkıları tabii eğer seviyorsanız bizim eski mahallede 1 gencin tofaşı vardı ahmet kaya şarkıları dinlerdi hep tofaşta bir de son ses açarlardı hep onu hatırladım

Geri