Neler Yeni

🚨 TOGG Fabrikasında Grev ve İstifa!: "2 aydır maaşımızı alamadık!"

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ

Togg fabrikasında grev: 2 aydır maaş alamayan taşeron işçiler iş bıraktı!​

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg fabrikasında çalışan taşeron işçiler greve çıktı. 2 aydır maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, "Ücretlerimiz ödenene kadar greve devam edeceğiz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" açıklamasını yaptı.

"KÖLE DEĞİLİZ"​

İşçiler tarafından yapılan ve İYİ-SEN'in sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada, "Bizler TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri olarak yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileriyiz. Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" denildi.

togg-fabrikasinda-grev-2-aydir-maas-alamayan-16190137_1070_m.jpg

melidoas6

80+ Silver

Togg fabrikasında grev: 2 aydır maaş alamayan taşeron işçiler iş bıraktı!​

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg fabrikasında çalışan taşeron işçiler greve çıktı. 2 aydır maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, "Ücretlerimiz ödenene kadar greve devam edeceğiz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" açıklamasını yaptı.

"KÖLE DEĞİLİZ"​

İşçiler tarafından yapılan ve İYİ-SEN'in sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada, "Bizler TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri olarak yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileriyiz. Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" denildi.

togg-fabrikasinda-grev-2-aydir-maas-alamayan-16190137_1070_m.jpg
Togg un fabrikası mı varmış(!)

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Efe Aksu
Hocam bir şey soracağım konudan bağımsız olarak. Siz böyle "Acaba DA Forum'da ne konusu açsam" diye haber sitelerine mi bakıyorsunuz? Gün boyu bir araştırma içinde misiniz?
canerin konuları tutmayınca sinir krizi geçiriyor :D

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Padişahın konularının ilgi seviyesi > Bing ceosunun konularının ilgi seviyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Padişahın konularının ilgi seviyesi > Bing ceosunun konularının ilgi seviyesi
canerin konuları tutmayınca sinir krizi geçiriyor :D
Dostum aynı soruyu önce bi kendine sor bence
Hocam bir şey soracağım konudan bağımsız olarak. Siz böyle "Acaba DA Forum'da ne konusu açsam" diye haber sitelerine mi bakıyorsunuz? Gün boyu bir araştırma içinde misiniz?
1- Sağ olsun arkadaşlar gerekli cevabı zaten vermiş.
2- Ben kamu'da basın ve yayın biriminde çalışmış birisi olduğum için haber ve medya takibi yapmak bende sabit bir alışkanlık olarak duruyor ve forumun bir üyesi olarak haber, gelişmeler, ekonomik ve politik olayları baz alarak konu açıyorum.

Teşekkürler

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Efe Aksu
1- Sağ olsun arkadaşlar gerekli cevabı zaten vermiş.
2- Ben kamu'da basın ve yayın biriminde çalışmış birisi olduğum için haber ve medya takibi yapmak bende sabit bir alışkanlık olarak duruyor ve forumun bir üyesi olarak haber, gelişmeler, ekonomik ve politik olayları baz alarak konu açıyorum.

Teşekkürler
böyle devam edin hocam ben verim alıyorum konularınızdan lpg ye zam geldiğini bile sizden duydum ve doğru haber teşekkür ederim.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Açtığım eşcinsellik konusu tutmayıp doğru düzgün haberleri foruma sunanların konuları tuttuğunda yaptığım isyan:

Top Bottom