Neler Yeni

🚨 TOGG Fabrikasında Grev ve İstifa!: "2 aydır maaşımızı alamadık!"

SadeceSeyf

80+ Gold
1- Sağ olsun arkadaşlar gerekli cevabı zaten vermiş.
2- Ben kamu'da basın ve yayın biriminde çalışmış birisi olduğum için haber ve medya takibi yapmak bende sabit bir alışkanlık olarak duruyor ve forumun bir üyesi olarak haber, gelişmeler, ekonomik ve politik olayları baz alarak konu açıyorum.

Teşekkürler
Adam havadan nem kapıp konu açan birisi. Ve seni bu konu hakkında eleştiriyor. Hayat çok garip.

Emrhan_

80+ Bronze
2 kişinin konuşmasına karışmamak lazım bence tartışmayı bırakın. İsteyen Caner'i sever sevmez kendi fikri, ama konu amacından sapıyor bırakın.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
emine erdoğanın bir iki tane çantasına satıp ödesinler.

Togg fabrikasında grev: 2 aydır maaş alamayan taşeron işçiler iş bıraktı!​

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg fabrikasında çalışan taşeron işçiler greve çıktı. 2 aydır maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, "Ücretlerimiz ödenene kadar greve devam edeceğiz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" açıklamasını yaptı.

"KÖLE DEĞİLİZ"​

İşçiler tarafından yapılan ve İYİ-SEN'in sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada, "Bizler TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri olarak yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileriyiz. Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" denildi.

togg-fabrikasinda-grev-2-aydir-maas-alamayan-16190137_1070_m.jpg
Araplara togg hediye ediyorlar yönetimdekilere bol bol togg hediye ediyorlar işçilere gelince çalış anam çalış yerli ve milli al sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamda türk patronlara yöneticilere yakışır birşeydir işçinin hakkını vermemek

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kanıtın nedir?
Dur bi bakim.

Benim konularım neden insanların ilgisini çekmiyor?
Galiba intihar edicem.
Biseksüel miyim acaba ben?
Her ay banko çıkan firma reklamların.

Bunlar şimdi aklıma gelenler. Ah yaşasaydı rahmetlinin de beraber sorsaydık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom