Neler Yeni

TOGG fiyat hakkında yeni bir bilgi geldi

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Ben şöyle düşünüyorum:

Eğer bir ülke araba üretiyorsa ancak yerli halkı alamıyorsa, o arabayı üretmenin pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Aslında araba üreterek bir nevi dışa bağımlılığı düşürüyoruz ancak ben veya sen alamadıktan sonra yine bir faydası yok. Bir de yanlış duymadıysam boş paket 600 bin, full pakette 1 milyon 200 bin TL civarında çıkış yapacaktı. Eğer bu bilgi doğruysa, ben bu fiyatı henüz ne olacağı belli olmayan bir arabaya vermek yerine Tesla gibi işinde daha uzman bir arabaya veriririm.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet bu konuda haklısın. Fakat ülkede kullanılması ve satışını artırmak için daha uygun fiyatlı ve daha ulaşılabilir olması gerekmez mi?
Maliyeti 40 bin euro olduğunu okumuştum.
Yurtdışına aynı paraya satılacağını sanmam az önce söylediklerin için diyorum.
Ben de fazla bilgili değilim. Sadece CEO su piyasaya karizmatik girmek için lüküs olmak istedik daha ucuz çıkacak gibi bir şey söylemiş. O yani

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
ceryanlı araba hayal oldu bize zaten ceryan zamlarından sonra petrolü aratmaz haa gel gelelim yerli aracı yerli halk alablsin diye uygun fiyat performans aracı sunmalısın ki bir arac icin 30000 dolar dısarıya gidiyorsa sen 15 bine imal eder 20 bine satarsın 10 bin doların içerde kalır ama biz sırf hava olsun diye yaptıgımız icin öyle bişey mümkün değil sağolsun renault ve fiat grubu bizi düşünmüş saolsun avrupada satılmayan en boşun da boşu modeller getiriyormuş ülkeye ucuz arac satacaklarmıs :)
hayatin-hic-de-guzel-olmamasi_1537359.jpg

bizede böyle karikatürlerle eğlenmek düşüyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom