Togg T10F, T10X'den Ucuz Olur Mu?

tabikide isteyebilirsiniz ama toggun baya sorunu var onu bilerek al 1.8 milyon tl verip full sorun stress çekmek akıl karı deg
Valla hocam kredi verdiği için listemde var. Başka kredi kampanyası olan 1-1.2 bandında araç öneriniz varsa alabilirim.

Dostum üzgünüm ama ben elektrikli istiyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazsiz kredisi olduğu için.
1737138234758.png

faizsiz kredi veren başka markalar da var onlara hiç baktın mı?

o dandik arabaya degmez zaten o paralar. elektrikli araba iyi degil hocam. tipki anakarti lehimli laptop gibi. istediginiz tamiri, eklemeyi cikarmayi rahatca yapma imkaniniz yok. gittikce arabalari da kapitalizme boyle entegre ediyorlar. tavsiye etmem.
Byd için ne düşünüyorsun?

1737138261112.png

Valla hocam kredi verdiği için listemde var. Başka kredi kampanyası olan 1-1.2 bandında araç öneriniz varsa alabilirim.t

togg devlet destekli oldugu için sıfır faiz kredi avantajı var diger firmalarda böyle şeyler yok maglesef

ticari müşteri yazıyormuş kocaman görmedim pardon

ben de sonradan gördüm valla kusura bakma
Önemli değil yav.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
byd daha iyi togg dan

mesaj yazana kadar siz yazmışssınz o yüzden benimki kaynadı arada
Bunlarda uygun kredi veren var mı ki acaba?

1737138477240.png

Byd için ne düşünüyorsun?

Alıntıyı görüntüle
Guncel olarak byd nin 2 milyonluk olan SEAL aracini gunluk kullaniyorum. Totalde 1100km menzil sunuyor ve koltuklari gercekten cok rahat. Süspansiyon ve amortisor kalitesini ise size suan anlatamam mumkun degil kesinlikle hissetmeniz gereken bir sey. Izmirde ikamet etmekteyim yollar malum ikinci dunya savasi gibi ama Araba gercekten eski amerikanlar gibi yaylaniyor yani yoldaki bozukluklari o kadar hissetmiyorsunuz ki. O amortisor yumusakligi pek çok kişiden de duydugum gibi gercekten bir bmw 7 mercedes s edasi veriyor. O butcelerdeki arkadaslar icin siddetle oneririm fiyatinda daha dolusu yok.

Geri