Neler Yeni

Togg T10F, T10X'den Ucuz Olur Mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,371
İsim
Oğuz Oğuz
hocam pek bir dusuncem yok maalesef. benim fikirlerim markalardan ziyade elektrikli arabalara karsi. isterseniz fikirlerimi sunabilirim.
Hayalim elektrikli ama içten yanmalı da olursa olur. İlla şu olsun takıntım yok.
Ayağımızı yerden kessin yeter.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
can
Sonbahara kadar para biriktireceğini söylüyorsun alacağın aracın üzerine ekstra bi %20-30 bütçe ekle derim.

BabaVoss7

80+ Silver
bedavada verseler togg alınmaz baya kötü

Bi bitmediniz haaa****na
Şaka bi yana daha ucuz olacak deniyor. Ama o zamana kadar zamlarla aynı yere varır gibi geldiği için bende beklemedim. Yoksa niyetim vardı. Çıkmadan bişey demek zor. Çıktıpında da faizsiz verirmi bilinmez🤷🏻‍♂️

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,371
İsim
Oğuz Oğuz

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Gurkanpiro

80+ Platinum
Geçenlerde togg un ekran sorunu olduğunu ve adamın dava yoluyla olayı halletigini söylüyor skywell var ondan fazla şikayet duymadım orada bir bakın derim

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,997
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hayalim elektrikli ama içten yanmalı da olursa olur. İlla şu olsun takıntım yok.
Ayağımızı yerden kessin yeter.

araba hk.

öncelikle kavramanız gereken şey, arabanın uğrunda kredi çekilmemesi gereken bir şey olduğu. bu cümleleri bir araba tutkunu olarak söylüyorum. araba denen şey uğruna çalışılması gereken, yılların adanması gereken bir şey değil. sizin çalışma amacınızdan ziyade sizin çalışmanıza bir araç konumunda olmalı.

araba denen şey bir nevi bir yatırım aracı. paranın değeri düşse bile değeri hemen hemen sabit olan bir şey, bir nevi cepteki altın. peki bu altının altın bilezik olması için ne yapmak gerek? aynı cebinizdeki parayı anında satabildiğiniz gibi aynı gün içerisinde satabileceğiniz yani piyasasının olduğu bir araba olması gerek. (vw-renault zirveyi cekiyor su an piyasada.) (vw araci fazla fiyat yazmadiginiz surece 2-3 gun icinde satamama imkaniniz yok) aksi takdirde verdiğiniz o milyonları yalnızca bir metal yığını için vermiş oluyorsunuz. (sahibindende 5-10 tane olan, satmak icin ancak 200k zarar edip satilan modeller)

elektrikli araba hk.

hemen bir ornekle basliyorum. bir musibet bin nasihate bedeldir misali. gecen ankaradan cikip 900 kilometreye yakin yol yaptim. sabah uyandigimda arabanin her tarafi buz kapliydi. elektrikli bir arac maalesef fazlaca elektronik oldugundan bu gibi bir durumda arabayi saglikli bir sekilde calistirip kullanmaniz hayli guc. yolda giderken cok fazla sis vardi, 2-3 metrenin otesi gorunmuyordu. petrolleri bile gectikten sonra yan aynadan gorup petrole cikis yerinden giriyordum. burda bahsetmek istedigim konu sarj konusu. sifirin altinda bilmem kac, gozun gozu gormedigi o sisli ve buz gibi havada sarj istasyonuna sahip bir ya da iki tane petrolu kacirmamak (var mi yok mu bilmiyorum, belki yoktur bile), o makinelerin de calisma ihtimalinin olmasi, 1 saat boyunca onun dolmasini beklemek... uzulerek soyluyorum ama rezalet. elektrikli araclarin yakit masrafi cok az, bu cok guzel bir sey fakat maalesef bahsettigim durumlar araca karsi bir guven olusturmuyor. herhangi bir aksilik karsisinda yasanacak psikolojik/maddi hasar o yakit masrafini gececektir.

kaza durumlari hk.

clio ile kaza yaptim. sag arka koseyi vurdum araba baya dondu. tamponun sag arkasi kirildi ve dustu, sag arka far kirildi, benzin kapaginin yan tarafi metal olan kisim ice goctu ufaktan. ve ek olarak 1 tane uzun farim yanmiyordu.
dun bunlarin hepsini 3500 liraya hallettim. sanirim daha fazla laf etmeme gerek yok bu konuda.

ben kendi yasadiklarima dair bazi seyle soylemek istedim. hatali oldugum yerler illaki vardir.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
Kadir
sedanın mantıken daha ucuz olması lazım gidipte suvla aynı fiyat yaparlarsa hiçbir avantajı kalmıyor fiyat konusunda rakip çok
Ek olarak ilk kez araba alacaklara kampanya yapmaları lazım ki tercih edilsin
Genelde sedan ile suv arasında bilindik markalar arasında 200-300k fark var ben olsam lansmana özel byd ile rekabet edebilmesi adına 1-1.2 arasında fiyat belirlerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,208
Üyeler
165,486
Son üye
karadumann
Top Bottom