Neler Yeni

Toki başvuru nasıl yaparım

Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar 250 bin konut projesi var 81 ilde giresun için başvuru yapacağım ama tarihî belli değil bir gelir belgesi istiyorlar bende 18 yaşındayım okuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi o tarihten önce kendime sigortami yapmam gerek mesala Mayıs ayında başvuru dizelim gelir belgesi için nisan ayında mi kendimi işte gösteriyor olmam gerek nasıl yaparım pederin üstüne ev olduğu için o başvuramiyorum ben başvurmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olur musunuz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
başvuru e devletten oluyor da. şuanda bir aile ferdi olduğunuz için çıkmaz size. evli olsanız olurdu. ben 10 kez falan başvurdum hiç çıkmadı tabi belli olmaz bu işler ama çoğu zaten el altından dağıtılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başvuru e devletten oluyor da. şuanda bir aile ferdi olduğunuz için çıkmaz size. evli olsanız olurdu. ben 10 kez falan başvurdum hiç çıkmadı tabi belli olmaz bu işler ama çoğu zaten el altından dağıtılıyor
Hocam aile ferdi değilim ki 18 ime girdiğim zaman onlardan düşüyorum

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
yok hocam öyle değil evli olmayınca 18'ine bile girseniz aile statüsüne girmiyorsunuz. yani şartları 5. sıradan falan karşılıyorsunuz. size sıra gelene kadar da evler zaten sizden öncekilere hak veriliyor

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Tekin Ayber
Toki bir de aşırı şişmiş, pahalı fiyatlar... Taksit belki iyi ama toplamda o parayla çok güzel müstakil bahçeli evler alınır. Toki yandaşlara çalışan bir kurum şuanda. Fakir fukara, garibanla alakası bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toki bir de aşırı şişmiş, pahalı fiyatlar... Taksit belki iyi ama toplamda o parayla çok güzel müstakil bahçeli evler alınır. Toki yandaşlara çalışan bir kurum şuanda. Fakir fukara, garibanla alakası bile yok.
Hocam şuan ondan ayrı bir proje var 300 k peşinat 11 lira civarı taksitle

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Alperen Yılmaz
giresunda evler o kadar oldu mu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri