TOKİ den bugün böyle bir mesaj aldım

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
1770361162266.webp

Arkadaşlar hayırlı sabahlar,bugün TOKİDUYURU dan böyle bir sms geldi,taa kasımda başvuru yapmıştım,her türlü istedikleri şart bende vardı ve başvuru başarıyla alınmıştı,şartlarda bir değişiklik olmadı(güz döneminden bahar dönemine geçişte haliyle sistemde bi ara "pasif" gözüktüm,ondan şüpheleniyorum)hiç bir şey yapamayacaksam olsam bile aylar önce yatırdığım 5000TL yi nasıl alacağım?
teşekkürler

Yanlış Bilgilendirme
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar hayırlı sabahlar,bugün TOKİDUYURU dan böyle bir sms geldi,taa kasımda başvuru yapmıştım,her türlü istedikleri şart bende vardı ve başvuru başarıyla alınmıştı,şartlarda bir değişiklik olmadı(güz döneminden bahar dönemine geçişte haliyle sistemde bi ara "pasif" gözüktüm,ondan şüpheleniyorum)hiç bir şey yapamayacaksam olsam bile aylar önce yatırdığım 5000TL yi nasıl alacağım?
teşekkürler
Hocam sen iddia oynayıp tutmayınca paranı geri veriyorlar mı? Vermiyorlar bu da aynı şekil

Geri yatırırlar otomatik olarak

Hocam sen iddia oynayıp tutmayınca paranı geri veriyorlar mı? Vermiyorlar bu da aynı şekil
önceden de başvurdum sorun olmadı kuralara katıldım çıkmadı sonrasında gene yattım param devlet niye konsun benim paraya böyle

Proje bankandan alıyorsun. Başvurusu olması lazım.

usta az önce toki iade ye kesin doğru şekilde tel no+tc denedim ama olmuyor,şimdi kesin pzrt günü bankaya mı gitmem lazım

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu sitenin doğruluğuna emin misin? Dolandırıcılık çok oluyor. Dikkat et.

Proje banka hesabına girince bir yerde olması lazım ilçeye ve ile göre proje banka değişiyor o yüzden net bir şey diyemiyorum.

0 bilgi ile bu özgüven nereden geliyor?

Alıntıyı görüntüle

teşekkürler

Hangi bankadan başvurduysan oraya gidip iade talep edebilirsin. 5 gün süresi var unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,806
Üyeler
188,480
Son üye
gaminggentr
Geri