Abdurrahman Avf 80+ Silver Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 3,395 En İyi Cevap 1 29 Ocak 2022 #14 Yok galiba çeivrisi OyunÇeviri ekibin baktım ama onlarda da yok galiba.
Margot Robbie 80+ Titanium Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 21,020 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 61,464 Konum Queensland İsim Margot Robbie İlgilendiği Kategoriler YKS, İskandinav mitolojisi Steam https://steamcommunity.com/id/HarleyQuinnWishesGoodNight/ 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Abdurrahman Avf yazmış: Yok galiba çeivrisi OyunÇeviri ekibin baktım ama onlarda da yok galiba. Devamı için tıklayın... Türkçe yamaya gerek yokmuş zaten. Oyunun hikayesi var mı yok mu belli değil. 3 saat oynadım saldım. Bu Ubisoft oyunları ya saatlerce oynanıyor ya da hiç oynanmıyor, ortası yok.
Abdurrahman Avf yazmış: Yok galiba çeivrisi OyunÇeviri ekibin baktım ama onlarda da yok galiba. Devamı için tıklayın... Türkçe yamaya gerek yokmuş zaten. Oyunun hikayesi var mı yok mu belli değil. 3 saat oynadım saldım. Bu Ubisoft oyunları ya saatlerce oynanıyor ya da hiç oynanmıyor, ortası yok.