türkçesi yokki dostumAlıntıyı görüntüleİyi akşamlar herkese iyi forumlar, epic games'ten tomb raider game of the year edition oyununu indirdim türkçe yama kurdum ama açılışta böyle yabancı dilde şeyler yazıyor ne yapmam gerekli türkçeye çevirebilmem için?
Yama olarak kurulabiliyortürkçesi yokki dostum
Nereden indirdin yamayı?Alıntıyı görüntüleİyi akşamlar herkese iyi forumlar, epic games'ten tomb raider game of the year edition oyununu indirdim türkçe yama kurdum ama açılışta böyle yabancı dilde şeyler yazıyor ne yapmam gerekli türkçeye çevirebilmem için?
yok görüntü ayarları orasıÜstten ikincisi ayarlar kısmı, oraya tıklayınca dil seçme kısmı çıkıyor olabilir.
Yama olarak kurulabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereden indirdin yamayı?
Üstten ikincisi ayarlar kısmı, oraya tıklayınca dil seçme kısmı çıkıyor olabilir.
Nereye girmem ve ne yapmam gerek bilginiz var mı peki?yok görüntü ayarları orası
Deniyorum şimdiattığın fotoda en üste bas dostum ordan sonra gelen ekranda en üstten aşağıya doğru 5.'ye bas gelen ekranda en üsttekine bas karşına çıkan sayfada 2 ve 3. dil ve altyazı
Benin arkadaşım da aynı videodan yaptı onda sıkıntı olmadı çözümünü bilmiyorum maalesefBuradan indirdim
Alıntıyı görüntüleBurası da aynı şekilde maalesef, baktım da anlayamadım seçeneklere dil seçeneği göremedim
Nereye girmem ve ne yapmam gerek bilginiz var mı peki?
Çok teşekkür ediyorum, dediklerini yaptım halloldu türkçe artıkattığın fotoda en üste bas dostum ordan sonra gelen ekranda en üstten aşağıya doğru 5.'ye bas gelen ekranda en üsttekine bas karşına çıkan sayfada 2 ve 3. dil ve altyazı
Konuyu düzenle kısmından sol üstteki ek yoka tıkla, oradan da çözüldüyü seç.Çok teşekkür ediyorum, dediklerini yaptım halloldu türkçe artık
Nasıl çözüldü yapıyoruz konuyu?