Tomb Raider Game of The Year Edition Yabancı Dil Sorunu

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
969
1656878384644.png
İyi akşamlar herkese iyi forumlar, epic games'ten tomb raider game of the year edition oyununu indirdim türkçe yama kurdum ama açılışta böyle yabancı dilde şeyler yazıyor ne yapmam gerekli türkçeye çevirebilmem için?

Üstten ikincisi ayarlar kısmı, oraya tıklayınca dil seçme kısmı çıkıyor olabilir.

Yama olarak kurulabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden indirdin yamayı?
Buradan indirdim

Üstten ikincisi ayarlar kısmı, oraya tıklayınca dil seçme kısmı çıkıyor olabilir.
1656878989099.png
Burası da aynı şekilde maalesef, baktım da anlayamadım seçeneklere dil seçeneği göremedim

yok görüntü ayarları orası
Nereye girmem ve ne yapmam gerek bilginiz var mı peki?

attığın fotoda en üste bas dostum ordan sonra gelen ekranda en üstten aşağıya doğru 5.'ye bas gelen ekranda en üsttekine bas karşına çıkan sayfada 2 ve 3. dil ve altyazı

attığın fotoda en üste bas dostum ordan sonra gelen ekranda en üstten aşağıya doğru 5.'ye bas gelen ekranda en üsttekine bas karşına çıkan sayfada 2 ve 3. dil ve altyazı
Deniyorum şimdi

Da bunlar niye bu kadar uğraştırıyor anlamıyorum en azından ingilizce yapsalarmış oyunu rusça neden ki, dil de seçmedim indirirken falan

Buradan indirdim

Alıntıyı görüntüleBurası da aynı şekilde maalesef, baktım da anlayamadım seçeneklere dil seçeneği göremedim

Nereye girmem ve ne yapmam gerek bilginiz var mı peki?
Benin arkadaşım da aynı videodan yaptı onda sıkıntı olmadı çözümünü bilmiyorum maalesef

Çok teşekkür ediyorum, dediklerini yaptım halloldu türkçe artık :)

Nasıl çözüldü yapıyoruz konuyu?

Çok teşekkür ediyorum, dediklerini yaptım halloldu türkçe artık :)

Nasıl çözüldü yapıyoruz konuyu?
Konuyu düzenle kısmından sol üstteki ek yoka tıkla, oradan da çözüldüyü seç.

Geri