Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Hocam peki önerebileceginiz bir şey varmı 500 600tl bütçe arası ?3-5 kart için bu ortalama, çok karta yetmez.
Hocam peki önerebileceginiz bir şey varmı 500 600tl bütçe arası ?3-5 kart için bu ortalama, çok karta yetmez.
Tommy Hilfiger gibi düşünebilirsin hocam marka sahibinin ismi. Tek farkı İngiliz ismi değilÜrünler güzeldi cengiz pakel niye yazıyo
para bile sıgmıyor kat kat katlıyorsun anca öyle kullanıslı degil LC wakiki de 70 tl lık cüzdanlar daha kullanışlı 2 yıldır kullanıyorum3-5 kart için bu ortalama, çok karta yetmez.
Bunda da Tommy Hilfiger yazıyorÜrünler güzeldi cengiz pakel niye yazıyo
ya kanka cengiz nerde tommy hilfiger nerde gözünü seviyim.Bunda da Tommy Hilfiger yazıyor![]()
Hiç bir fark yok kanka benim gözümde bilmiyorum.ya kanka cengiz nerde tommy hilfiger nerde gözünü seviyim.
Ben de bu şekil kullanıyorum böyle olunca çok kullanışlı oluyor hem de sadelik açısındanKimlik ve 2 kart disinda birsey tasimayan benim icin uygun oldugunu dusunuyorum. Cok zor duurmlarda kullanmak icin genelde birkac banknot para bulunduruyorum. Onun icin yeterli olacagina eminim.
Hocam ben de eskiden cüzdan kullanıyordum bu tarz kartlığa geçince çok daha kullanışlı ve rahat oluyor bence. Artık cüzdan kullanmıyorum bile. Zaten 2 banka kartı, ehliyet, kimlik bulunduruyorum yanımda bazen nakit oluyor onu da sıkıştırıyorum orta kısma. Sadeliği ve duruşu açısından bence daha iyi.Böyle cüzdanlara nasıl bişeyler sığıyor aklım almıyor. Benim ehliyet kimlik otobüs kartı ön kartlikta arka kartlikta banka kartları var nakit para bölmesinde nakit bozukluk bölmesinde bozukluk ön boşluk bölmesinde gerekli kağıtlar ve fişler oluyor. O kadar bölmeye rağmen sığamama hissi oluyor böyle bir şey kullansam kesin çanta taşımak zorunda kalırdım herhalde![]()