❌İndirim Bitti! 🔥 Tommy Hilfiger Erkek Cüzdan Kodla 565TL

Böyle cüzdanlara nasıl bişeyler sığıyor aklım almıyor. Benim ehliyet kimlik otobüs kartı ön kartlikta arka kartlikta banka kartları var nakit para bölmesinde nakit bozukluk bölmesinde bozukluk ön boşluk bölmesinde gerekli kağıtlar ve fişler oluyor. O kadar bölmeye rağmen sığamama hissi oluyor böyle bir şey kullansam kesin çanta taşımak zorunda kalırdım herhalde 😂

Kimlik ve 2 kart disinda birsey tasimayan benim icin uygun oldugunu dusunuyorum. Cok zor duurmlarda kullanmak icin genelde birkac banknot para bulunduruyorum. Onun icin yeterli olacagina eminim.

Son düzenleme:
Kimlik ve 2 kart disinda birsey tasimayan benim icin uygun oldugunu dusunuyorum. Cok zor duurmlarda kullanmak icin genelde birkac banknot para bulunduruyorum. Onun icin yeterli olacagina eminim.
Ben de bu şekil kullanıyorum böyle olunca çok kullanışlı oluyor hem de sadelik açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle cüzdanlara nasıl bişeyler sığıyor aklım almıyor. Benim ehliyet kimlik otobüs kartı ön kartlikta arka kartlikta banka kartları var nakit para bölmesinde nakit bozukluk bölmesinde bozukluk ön boşluk bölmesinde gerekli kağıtlar ve fişler oluyor. O kadar bölmeye rağmen sığamama hissi oluyor böyle bir şey kullansam kesin çanta taşımak zorunda kalırdım herhalde 😂
Hocam ben de eskiden cüzdan kullanıyordum bu tarz kartlığa geçince çok daha kullanışlı ve rahat oluyor bence. Artık cüzdan kullanmıyorum bile. Zaten 2 banka kartı, ehliyet, kimlik bulunduruyorum yanımda bazen nakit oluyor onu da sıkıştırıyorum orta kısma. Sadeliği ve duruşu açısından bence daha iyi.

Valla kanka işe başladım bütün kartlar cebimde karışıyordu kimlik verceğime otobus kartı verdim bi ara güvenliğe şart böyle bişey alıcam da sizce değer mi 665₺ buna?

ben beğenemedim bunun tipini, 10 yıldır aynı deri cüzdana kullanıyorum, değişme vaktim geldi.
Sağlam, 6-7 kart taşıyacak, 20-30 banknot kolay sığacak bir deri cüzdan bakıyorum, iyidir dediğiniz bir model-marka var m :D

Son ekranda kodu girdigimde hata aliyorum. Benzer durum yasayan var mi

Edit : Mobilden denemistim, direkt uygulamadan yaomak lazimmis, konu sahibide yazmis gormedik demek. Emeginize tesk

Son düzenleme:
çok özür dileyerek soruyorum aynı bu tarzda cüzdanlar 100 TL'ye bile bulunabiliyo gereksiz degilmi marka diye bu kadar para vermek ikiside kart ve para tutuyo

Geri