Neler Yeni

Ton balıklarında 2 öde 1'i Migros Money'e iade

ChristianSerratos

80+ Silver
Macro'da yaprak Yosun'da kampanya geçerli gözüküyor sushi severler stok yapabilir.
Macro'da 1200TL 200TL indirim kampanyası var.

ChristianSerratos

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Migros daha ucuza denk geliyor 2x 160gr 1'i iade ile birlikte 75tl geliyor

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Cücümbiş
Şu ton balığı piyasasının gereksiz pahalılığını asla anlamıyorum mevsiminde balığı alıp buzluğa atsak o şekilde tüketsek bunların fiyatları asla bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum çok değil 2 ay önce bizim burda karadeniz ton balığı veya palamutu kilosu 80 liradan satıldığı oldu adamlar 300 gram eti utanmasalar 200 liradan kitlicek

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,948
İsim
Selim
Şu ton balığı piyasasının gereksiz pahalılığını asla anlamıyorum mevsiminde balığı alıp buzluğa atsak o şekilde tüketsek bunların fiyatları asla bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum çok değil 2 ay önce bizim burda karadeniz ton balığı veya palamutu kilosu 80 liradan satıldığı oldu adamlar 300 gram eti utanmasalar 200 liradan kitlicek
Dağda o dediğin şeyi yapamazsın zaten şehirde yaşayıp mutfağı olan alması gereksiz ama fiyat olarak pahalı ve lezzetsiz çok zor durumlar için tüketmek daha mantıklı şuan en büyük sıkıntı bu tarz konserve ve protein bar gibi şeylerin pahalı olması normalde maliyeti düşük bu ürünlerin yıllar önce Amerika'da kupon sistemi varken üçlü olanları 90 sent fiyata satılıyordu tabii onlara göre de çok pahalı etin kilosu 3 dolarken konserve ürünü 1 dolar ödüyorsun bu sorun dünya genelinde aynı fiyatlar orantısız.

Orange99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Samet
alacaksanız dardanel ekonomik almayın anneme almıştım karnı ağrımıştı laf etti bir sürü :D

Top Bottom