Benim de aklımda bu vardı. Bir de akkonun şu klavyesi var aklımda. Bilemedim valla hangisini seçsem![]()
ATK68 V2 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam o zaman bunu buldum. Özellik olarak kağıt üstünde çok iyi duruyor ama kronik bir sorunu var mı onu bilmiyorum.
Akko güzel ama bu attığınız model alu kasa değil. Bana kalırsa çok önemli değil ama istediğiniz için söyledim.Benim de aklımda bu vardı. Bir de akkonun şu klavyesi var aklımda. Bilemedim valla hangisini seçsem
Evet hocam o alu kasa değil fakat bu attığınızda da snap tap yok sanırım. Gerçi snap tap kullanır mıyım hiç bilmiyorum. cs2'de falan yasaklı bir özellik galibaAkko güzel ama bu attığınız model alu kasa değil. Bana kalırsa çok önemli değil ama istediğiniz için söyledim.
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
Alu kasa olarak m1w v3 he olanlar var.
![]()
AKKO
<strong>Akko: Estetik ve Performansı Buluşturan Gaming Aksesuarlar</strong> Akko, 2016 yılında kurulan bir markadır.www.gaming.gen.tr
Buradan da diğer modellere bakarsınız.
Şuan puding beyaz keycapslerim var hocam zaten. Yani hangi klavyeyi alırsam alayim keycapsler her türlü değişecek. Kasası beyaz olsa yeterli benim içinHocam bütçe sorununuz yoksa m1w v3 he alıp üstüne istediğiniz keycapleri alırsınız stok keycapleri beğenmediyseniz.
Snap tap var diye biliyorum hocam. Geçen bir arkadaş daha sormuştu. Gaming gen yazmamış ama ürünün kendi sitesinde yazıyor.Evet hocam o alu kasa değil fakat bu attığınızda da snap tap yok sanırım. Gerçi snap tap kullanır mıyım hiç bilmiyorum. cs2'de falan yasaklı bir özellik galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan puding beyaz keycapslerim var hocam zaten. Yani hangi klavyeyi alırsam alayim keycapsler her türlü değişecek. Kasası beyaz olsa yeterli benim için
wooting açık ara yazılım switch çalışma kararlılıgında çok güzel klavye lakin türkiye gümrük muhabbetinden tr ye gelmiyorWootinglere bakabilirsin. Trde var mı nereden bulunur bilmiyorum ama madlions'ların orijinali wooting markasıdır, çok daha kalitelidir.
Şu ikisi arasındaki farkı anlamadım beyler hangisi mantıklı ?wooting açık ara yazılım switch çalışma kararlılıgında çok güzel klavye lakin türkiye gümrük muhabbetinden tr ye gelmiyor
Hocam tmr nin özelliği hem manyetik hem mekanik switchle kullanabiliyorsunuz. En önemli özelliği bu.Şu ikisi arasındaki farkı anlamadım beyler hangisi mantıklı ?
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr