Neler Yeni

Yardım Top tier klavye önerisi

Loki_0

80+ Bronze

Hocam o zaman bunu buldum. Özellik olarak kağıt üstünde çok iyi duruyor ama kronik bir sorunu var mı onu bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze

Hocam o zaman bunu buldum. Özellik olarak kağıt üstünde çok iyi duruyor ama kronik bir sorunu var mı onu bilmiyorum.
Benim de aklımda bu vardı. Bir de akkonun şu klavyesi var aklımda. Bilemedim valla hangisini seçsem

Nezha

80+ Bronze
Wootinglere bakabilirsin. Trde var mı nereden bulunur bilmiyorum ama madlions'ların orijinali wooting markasıdır, çok daha kalitelidir.

Krmm

80+ Bronze
Wootinglere bakabilirsin. Trde var mı nereden bulunur bilmiyorum ama madlions'ların orijinali wooting markasıdır.
Yurtiçinde sıfır satan bir yer yok hocam onu o yüzden hiç düşünmedim bile

Loki_0

80+ Bronze
Benim de aklımda bu vardı. Bir de akkonun şu klavyesi var aklımda. Bilemedim valla hangisini seçsem

Akko güzel ama bu attığınız model alu kasa değil. Bana kalırsa çok önemli değil ama istediğiniz için söyledim.

Alu kasa olarak m1w v3 he olanlar var.

Buradan da diğer modellere bakarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçe sorununuz yoksa m1w v3 he alıp üstüne istediğiniz keycapleri alırsınız stok keycapleri beğenmediyseniz.

Krmm

80+ Bronze
Akko güzel ama bu attığınız model alu kasa değil. Bana kalırsa çok önemli değil ama istediğiniz için söyledim.

Alu kasa olarak m1w v3 he olanlar var.

Buradan da diğer modellere bakarsınız.
Evet hocam o alu kasa değil fakat bu attığınızda da snap tap yok sanırım. Gerçi snap tap kullanır mıyım hiç bilmiyorum. cs2'de falan yasaklı bir özellik galiba

Hocam bütçe sorununuz yoksa m1w v3 he alıp üstüne istediğiniz keycapleri alırsınız stok keycapleri beğenmediyseniz.
Şuan puding beyaz keycapslerim var hocam zaten. Yani hangi klavyeyi alırsam alayim keycapsler her türlü değişecek. Kasası beyaz olsa yeterli benim için

Loki_0

80+ Bronze
Evet hocam o alu kasa değil fakat bu attığınızda da snap tap yok sanırım. Gerçi snap tap kullanır mıyım hiç bilmiyorum. cs2'de falan yasaklı bir özellik galiba

Şuan puding beyaz keycapslerim var hocam zaten. Yani hangi klavyeyi alırsam alayim keycapsler her türlü değişecek. Kasası beyaz olsa yeterli benim için
Snap tap var diye biliyorum hocam. Geçen bir arkadaş daha sormuştu. Gaming gen yazmamış ama ürünün kendi sitesinde yazıyor.

• Muhteşem

GPiro

80+ Platinum
yüzde 60 istiyorsan akko fun 60 tmr en iyisi

• Beğen

GPiro

80+ Platinum
Wootinglere bakabilirsin. Trde var mı nereden bulunur bilmiyorum ama madlions'ların orijinali wooting markasıdır, çok daha kalitelidir.
wooting açık ara yazılım switch çalışma kararlılıgında çok güzel klavye lakin türkiye gümrük muhabbetinden tr ye gelmiyor

Krmm

80+ Bronze
wooting açık ara yazılım switch çalışma kararlılıgında çok güzel klavye lakin türkiye gümrük muhabbetinden tr ye gelmiyor
Şu ikisi arasındaki farkı anlamadım beyler hangisi mantıklı ?

Loki_0

80+ Bronze
Şu ikisi arasındaki farkı anlamadım beyler hangisi mantıklı ?

Hocam tmr nin özelliği hem manyetik hem mekanik switchle kullanabiliyorsunuz. En önemli özelliği bu.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,720
Üyeler
171,971
Son üye
royalflushh
Top Bottom