Neler Yeni

Yardım Top tier klavye önerisi

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Aradığım özellikler : 8k hertz + rapidtrigger + snap tap + beyaz renk + %60-65 dizilimli + full alüminyum kasa klavye lazım. Bütçem sınırsız. Bu kategoride alabileceğim en iyi klavye hangisi beyler ?

Aradığım özellikleri yazdım başlığa. %60-65 dizilimli numpad bulunmayan e-spor tarzı klavye lazım. Beyaz renk olması şart. Bütçem sınırsız. Bu kategoride alabileceğim en iyi klavye hangisi beyler ?

Aradığım özellikler : 8k hertz + rapidtrigger + snap tap + beyaz renk + %60-65 dizilimli + full alüminyum kasa klavye lazım. Bütçem sınırsız. Bu kategoride alabileceğim en iyi klavye hangisi beyler ?
Yurtdışından ya da sahibinden kapalı kutu wooting öneririm

Bu iki ürün aradığın bütün özellikler var. Bu fiyata belki daha markalı bir model bulunur. Site kendi kafalarına göre 2799 TL ye düşürüyor kontrol et o fiyata yakalarsan bedava.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Bu iki ürün aradığın bütün özellikler var. Bu fiyata belki daha markalı bir model bulunur. Site kendi kafalarına göre 2799 TL ye düşürüyor kontrol et o fiyata yakalarsan bedava.
Hocam wraith - gaminggen tarzı sitelerden önerebilir misiniz rica etsem. Teşekkür ederim bu arada

Beyaz zorunlu değilse iqunixler var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Bir ton rengi var diye biliyorum bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,453
Üyeler
173,041
Son üye