TOPLADIĞIM 5080li SİSTEM NASIL?

Bu attıklarım aşşağı yukarı bu fiyatlarda kalacaktır. Fiyatı çok fazla oynamayan ürünlerden seçtim 1 ay sonra eğer fiyatları uçan parçalar olursa yeni konu açarsınız o parçaları değiştiririz.

97 bin TL yapar.

Neyy galaxdan iyidir 240mm sıvı soğutmadan iyidir gerkesiz diyor sen git 4060 la devam et bro aşar seni bunlar
aynen 9k gereksiz psu galaxa kötü diyen biri konuşuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi birde daha pahalı yerden koymuş tam kopmalık

Dostum kusura bakma ama attığın parçalar gerçekten gereksiz saçma.

Hiçbir tutulabilir yanı yok attığın sistemin.

Gerksiz diye bi kavram yok o paraya bu alınabiliyorsa neden almasın

işlemciyi birde daha pahalı yerden koymuş tam kopmalık
pahalı yerden değil senin aldığın işlemci trey ben sana kutulu attım bu bir ikincisi gereksiz diye bir şey yoktur paran yoktur ve o paraya bunlar alınabiliyorsa neden galaksi alayım

Gerksiz diye bi kavram yok o paraya bu alınabiliyorsa neden almasın

pahalı yerden değil senin aldığın işlemci trey ben sana kutulu attım bu bir ikincisi gereksiz diye bir şey yoktur paran yoktur ve o paraya bunlar alınabiliyorsa neden galaksi alayım
kutuyu ekmek arasına koyarsın o zaman msi diye kaliteli sanmanda cabası

Dostum kusura bakma ama attığın parçalar gerçekten gereksiz saçma.

Hiçbir tutulabilir yanı yok attığın sistemin.
Ne tutarsız kanka mesela her şey dengeli napsaydıö sizin gibe ryzen 7 7800x3d ye b650 ankart mı alsaydım 😭😭

şimdi baktım 9070 xt önermiş tam kopmalık bu bütçeye 4050 önermediğine şükretmek lazım

Ne tutarsız kanka mesela her şey dengeli napsaydıö sizin gibe ryzen 7 7800x3d ye b650 ankart mı alsaydım 😭😭
kaliteli bir b650 yeterde artar x870 yüksek dosya transferleri yapmadığın sürece veya çok fazla port ihtiyacın olmadığı sürece bir işine yaramaz tartışmaya değmezsin

Geri