TOPLADIĞIM 5080li SİSTEM NASIL?

dostum bence 5070 ti yada tepe model 9070xt sıstem topla cunku 5080 cıkıcam dıye dıger parçaları cok ındırmıssın

Ne tutarsız kanka mesela her şey dengeli napsaydıö sizin gibe ryzen 7 7800x3d ye b650 ankart mı alsaydım 😭😭
Dostum X870 anakartın normal bir kullanıcı için hiçbir etkisi veya anlamı yok. Sıradan çinko karbon adam için B650-850 üstü bir anakart almasına zaten gerek yok.
2. olarak Ekran kartından kısıp 8000TL sadece dış kasaya para vermişsin. 1000 watt PSU olsun diye boşa gidip para harcamışsın. 9070XT dediğin 750 watt güç kaynağıyla bile çok rahat beslenebilecek bir kart ona rağmen 1000 watt koyup para israfına yol açmışsın. Gereksiz güçlü arkadaşın hiçbir özelliğini kullanmayacağı bir anakart seçmişsin. Çok alakasız bir sıvı soğutma modeli seçmişsin. MSI seçeceksin madem daha iyi sıvı soğutma modelleri var MSI tarafında gidip onları seçebilirdin mesela ? Ram ve SSD ile beraber 100K ediyor demişsin ama Ram ve SSD paylaşmamışsın. Komple neresinden tutarsan tut patlıyor sistem. Galax'In ülkemizdeki serileri Asus Tuf ile yarışır soğutmaya hatta bazı modelleri Tuf'dan daha iyi soğutmaya sahip modeller ki bu modeller normalde yurt Dışında MSI ve Asus'dan daha pahalıya satılır ama sen gelmiş Galax ne moruq gibi gülünç şeyler söylüyorsun.

Bu alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem Alınır mı? islemci ryzen 7 7800x3d yapilip
Parça parça alacaksan attığım şekilde alabilirsin onun dışında hazır sistem olarak da paylaşabilirim istersen.

Ne tutarsız kanka mesela her şey dengeli napsaydıö sizin gibe ryzen 7 7800x3d ye b650 ankart mı alsaydım 😭😭
9800x3d ile asus prime b650 kullanıyorum taş gibi kart 7950x ile yükte bile sorun yaratmıyor bunda mi sıkıntı çıkacakmış.
1000039940.webp

2x https://www.indeokurumsal.com/patri...Z1R91gNOO-VSRbDPpojlEhIkYrkJf_vhoCMj4QAvD_BwE

94.370 fıyatı var ve bence 5080 ve 5070 ti fıyat farkı cok gereksız arada yüzde sekızlık bır performans oynuor ve bunun ıcın 20 bın tl baymak tercıh meselesı ama butcede onu yapıp dıger parçalardan kısmak bıraz mantıksız ama genede terch meselesı bu sıstemı degerlendırebılırsınız efendım

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/F6MEPQN4

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı zaten montajı yapılmadan gönderilir o yüzden daha ucuza buradan al kendin takacaksın zaten her türlü. Toplam olarak 100 bin TL yapıyor.
hocam butcemi asiyor birde attigim sistemden farki nedir attiginiz sistemin?

2x https://www.indeokurumsal.com/patri...Z1R91gNOO-VSRbDPpojlEhIkYrkJf_vhoCMj4QAvD_BwE

94.370 fıyatı var ve bence 5080 ve 5070 ti fıyat farkı cok gereksız arada yüzde sekızlık bır performans oynuor ve bunun ıcın 20 bın tl baymak tercıh meselesı ama butcede onu yapıp dıger parçalardan kısmak bıraz mantıksız ama genede terch meselesı bu sıstemı degerlendırebılırsınız efendım
r7 9800x3d 5070 ti kombosu yerine r7 7800x3d 5080 kombosu daha yararli olmazmi?

Attığım sistemin kasa + psu + ssd + soğutucu + anakart bunlar senin düşündüğün hazır sistemdekinden daha iyi.

Bütçeni aşıyorsa ekran kartını 5070Tİ veya işlemciyi 9700X yapabilirsin.

hocam sımdı soyle dıyım amacınız cs2 valorant gıbı fps oyunları ıse kesınlıkle ıslemcı oyunları oldugu ıcın 9800x3d fps boyutunda fark yaratacaktır 10 15 fps degıl ama cok farklı fpsler alrısınız sahsen hem bunun ıcın hemde aradakı fıyat farkı ıcın bence benım dedıklerımı dıkkate alın cunku hem fıyat farkı cok oluyor hemde ssd ındırıoruz baska seylerı ındırıoruz hıc gerek yok hocam hersey kalıtelı oluyor bu sekılde ve gayet muthıs bır sıstem degerlendırın arkadasların fıkırlerını alın

böyle 96k tutuyor ilgilenirseniz diye buraya bırakıyorum kasayı akvaryum seçtiğiniz için öyle bir yapıda istersiniz diye akvaryum önerdim diğer arkadaşların attığı kasalara bakabilirsiniz

Geri