Neler Yeni

Topladığım pc iyi mi değiştir dediğiniz parçalar var mı?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci
iyice araştırıp karşılaştırmasını yapıcam

siz olsanız gözünüz kapalı alırdınız sanırım. bana baya bi güven verdiniz şuan ekran kartını yarın inceleyip size yanıt vericem teşekür ederim
hahaha hocam nvidia ile hiç bir problemim yok onu söylemek isterim fakat amd bize böyler bir nimet sunuyorken gidip orta segmente nvidia tercih edilmez diye düşünüyorum iyice araştırın videolarını bakın alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şey oldu hocam AMD ufak bir yazılımsal hata yapınca nvidia'nın fanboyları direk forumda konu açıyor kötülüyor ama nvidia'nın yaptığı 5000 serisindeki donanımsal hatalarını görmezden geliyor hiç görmedim şikayet açan :)
AMD geldik AMD gideceğiz.
arkadaş noktayı koydu diye düşünüyorum :D boşu boşuna fanboyluğa gerek yok işimize en çok ne geliyorsa onu kullanmalıyız bende size işinize gelen bir model önerdim her şey işinize en çok yarayanı yapmak için.

Bu şey oldu hocam AMD ufak bir yazılımsal hata yapınca nvidia'nın fanboyları direk forumda konu açıyor kötülüyor ama nvidia'nın yaptığı 5000 serisindeki donanımsal hatalarını görmezden geliyor hiç görmedim şikayet açan :)
AMD geldik AMD gideceğiz.
Geçen hazır sistem alacaktım gönlün 7700xtden yanaydı ama bize b580 nasip oldu, Allah'a şükürler olsun ondanda memnunum , umarım bir gün üst seviye AMD kart alırım.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci
Geçen hazır sistem alacaktım gönlün 7700xtden yanaydı ama bize b580 nasip oldu, Allah'a şükürler olsun ondanda memnunum , umarım bir gün üst seviye AMD kart alırım.
öyle demeyin hocam b580 inide çok seviyorum ben intel gerçekten çok güze bir hareket yaptı bu fiyata rx7600xt yi geçmek çok iyi size de hayırlı uğurlu olsun hocam. (4060 a daha fazla para verip daha düşük performans almadınız en azından öyle düşünün :D )

ruaF1912

80+ Bronze
Hocam, sıvı soğutma takıntısını kısa sürede aklınızdan çıkarıp, oluşacak bütçe ile 7900XTX almak ve uzun süre arkanıza yaslanıp oyun keyfi sürmek varken, boşa düşünmeyin. arkadaşların dediği gibi 7900XT modeli de olur o kadar çıkamam derseniz, çünkü bir sistemde GPU ha diyince değişilmiyor.

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Cesur
hahaha hocam nvidia ile hiç bir problemim yok onu söylemek isterim fakat amd bize böyler bir nimet sunuyorken gidip orta segmente nvidia tercih edilmez diye düşünüyorum iyice araştırın videolarını bakın alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaş noktayı koydu diye düşünüyorum :D boşu boşuna fanboyluğa gerek yok işimize en çok ne geliyorsa onu kullanmalıyız bende size işinize gelen bir model önerdim her şey işinize en çok yarayanı yapmak için.
dc kullanıyor musunuz

öyle demeyin hocam b580 inide çok seviyorum ben intel gerçekten çok güze bir hareket yaptı bu fiyata rx7600xt yi geçmek çok iyi size de hayırlı uğurlu olsun hocam. (4060 a daha fazla para verip daha düşük performans almadınız en azından öyle düşünün :D )
Çok sağolun hocam,b580 hem tasarım hem performansta çok iyi zaten,sistemde tek şikayetçi olduğum konu işlemci ddr5 almışken Intel almış olmak birde 7700 xt alamamış olmak ama bunada şükür tabi.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci
dc kullanıyor musunuz
hocam yasaktan dolayı kullanmıyorum (goodpbydpi kullanmama sebebim lol valo gibi oyunlarda ban yedirme riski var ) bir sorunuz olursa sitedeki dmden bana ulaşabilirsiniz.

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
hocam yasaktan dolayı kullanmıyorum (goodpbydpi kullanmama sebebim lol valo gibi oyunlarda ban yedirme riski var ) bir sorunuz olursa sitedeki dmden bana ulaşabilirsiniz.
Aylardır anti cheat olan lol valo tarzı oyunları oynuyorum hiç ban yemedim bir sıkıntı yok galiba hiç duymadım ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci
Aylardır anti cheat olan lol valo tarzı oyunları oynuyorum hiç ban yemedim bir sıkıntı yok galiba hiç duymadım ?
hocam arkadaşım bu yüzden ban yemişti ( kalıcı ve açtıramadı) benim de mabadım yemediği için kullanmadım :D

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Cesur
dns adresini değiştirmeyi denediniz mi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci

gavanoz

80+
hocam biraz bütçe artırma şansınız varsa ekran kartı bunu alın bence arkadaşlar konusunu açmış orda gördüm

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
efe araci
Top Bottom