Topladığım Pc nasıl önerilerinize açığım

Reaksiyon skoru
1
Anakart: Msi Mag b550 tomahawk
Ekran kartı: Sapphire rx 580 nitro 4 gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x
Ram: Crucial Ballistix 2x8 gb 3600mhz ram

kalan parçalara önerilerinize açığım. Şu an ekran kartı ve işlemci elimde. RAM ve anakart almadım bu parçalar birbilerine uyumlu mudur? Başka parça önerileriniz varsa bekliyorum.
Önerilerinizde anakart maksimum bütçe 2000 RAM için 1500.

Rx 580e o işlemciyi neden aldınız ki

Yani ekran kartı değişirse gayet mantıklı işlemci. 3060 vs. Alınırsa hele tadından yenmez.

İşlemciniz güzel,işlemci sadece ekran kartı için değil render gibi işlerde de lazım.

İ5 11400f önerebilir. O ekran kartı yerine ve işlemciden artan para ile rx 6600zt veya rtx 3060 alınabilir.

dostum ekran kartı ve işlemci elimde aldığım şeyler yani anakart ve ram önerisi yapabilirsen bunların üstüne daha iyi olur
Öyle desene yahu. B560 ve 16x2 DDR4 yüksek MHz l Ramin tadına doyulmaz.

Anakart: Msi Mag b550 tomahawk
Ekran kartı: Sapphire rx 580 nitro 4 gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x
Ram: Crucial Ballistix 2x8 gb 3600mhz ram

kalan parçalara önerilerinize açığım. Şu an ekran kartı ve işlemci elimde. RAM ve anakart almadım bu parçalar birbilerine uyumlu mudur? Başka parça önerileriniz varsa bekliyorum.
Önerilerinizde anakart maksimum bütçe 2000 RAM için 1500.
kardesım bende senın gıbı bı sıstem topluyorum bende ekran kartını suan alıcak butce yapmadım ekran kartı harıc nerdeyse herseyı alıyorum fakat senın su anakartı neden sectıgını merak ettım Anakart: Msi Mag b550 tomahawk bunun ozellıgı nedır? bende

MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart bende bunu almayı dusunuyorum​

Geri