Yok ben hayatım boyunca amd de aldıgım performansı intelde alamadım daha düşük fiyata amd canavar yaparken intel dev paralara aynı işlemi sunduramadı yani sevmiyorum ben intel amd de kafam rahat
Yok ben hayatım boyunca AMD de aldıgım performansı intelde alamadım daha düşük fiyata AMD canavar yaparken Intel dev paralara aynı işlemi sunduramadı yani sevmiyorum ben Intel AMD de kafam rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080ti varken neden performans kaybı yaşıyayım 5700xt alarak düşük bi kart 1080ti ye göre
He bu arada b550 nin x570 den farkı ne olucak ikiside 3. Nesil işlemci desteklemiyormu soket yapısımı farklı olucak anlamadım ki neyi farklı olucak
4000 serisini destekleyecek onun haricinde 5000 serisi AM5 olur büyük ihtimal intel konusunda ise çoğu yerde normalde AMD istemiyorum yok AMD'de şu sorunu yaşıyorum vs diyenleri görüyorum genellikle ama intel istemiyorum diyenleri yeni gördüm sjsjs neyse bizzat intelin sitesinden 10400F ile 9400F fiyatlarına bakabilirsin ilk zamanlarda 9400F 1000 TL'ye satılıyordu ama türkiyeye nasıl girere belli değil 10400F'in ama her şekilde 3600X'ten iyi olmasına ve daha ileriye dönük olmasına rağmen daha ucuz olacağından %99 emin olabilirsin satış fiyatı bir kere daha düşük 3600X'e göre.
3600X'ten daha iyi konusunda webtekno ya da technopattan bakabilirsin daha iyi de olabilir.
bunun ile alakalı video da var 10. neisl ile alakalı. :d
1080 Ti zaten daha iyi de AMD tabanlı oyunlar haricinde fakat hangi tür oyunlar için alıyorsunuz ve 3700X yerine oyun içic 3600 daha mantıklı 3700X oyun için çok pahallı daha çok render ve yayın odaklı bir işlemci.
4000 serisini destekleyecek onun haricinde 5000 serisi AM5 olur büyük ihtimal Intel konusunda ise çoğu yerde normalde AMD istemiyorum yok AMD'de şu sorunu yaşıyorum vs diyenleri görüyorum genellikle ama Intel istemiyorum diyenleri yeni gördüm sjsjs neyse bizzat intelin sitesinden 10400F ile 9400F fiyatlarına bakabilirsin ilk zamanlarda 9400F 1000 TL'ye satılıyordu ama türkiyeye nasıl girere belli değil 10400F'in ama her şekilde 3600X'ten iyi olmasına ve daha ileriye dönük olmasına rağmen daha ucuz olacağından %99 emin olabilirsin satış fiyatı bir kere daha düşük 3600X'e göre.
3600X'ten daha iyi konusunda webtekno ya da technopattan bakabilirsin daha iyi de olabilir.
1080 Ti zaten daha iyi de AMD tabanlı oyunlar haricinde fakat hangi tür oyunlar için alıyorsunuz ve 3700X yerine oyun içic 3600 daha mantıklı 3700X oyun için çok pahallı daha çok render ve yayın odaklı bir işlemci.
Anakartım ucuzlaştırırsam bi Asus tuf oluyor o da kağıt üstüne bileşen yapıştırmışlar gibi bu kalın enazından 2080 ile 1080ti arasında fark yok ki 3-5 fps farkı var o da gözümü kapatsam görmem bile yani 5 fps için verilirmi 500 daha üstüne mantıklı düşünürsek
4000 serisini destekleyecek onun haricinde 5000 serisi AM5 olur büyük ihtimal Intel konusunda ise çoğu yerde normalde AMD istemiyorum yok AMD'de şu sorunu yaşıyorum vs diyenleri görüyorum genellikle ama Intel istemiyorum diyenleri yeni gördüm sjsjs neyse bizzat intelin sitesinden 10400F ile 9400F fiyatlarına bakabilirsin ilk zamanlarda 9400F 1000 TL'ye satılıyordu ama türkiyeye nasıl girere belli değil 10400F'in ama her şekilde 3600X'ten iyi olmasına ve daha ileriye dönük olmasına rağmen daha ucuz olacağından %99 emin olabilirsin satış fiyatı bir kere daha düşük 3600X'e göre.