Topladığım sistem birbiri ile uyumlu mu?

Kasa birtık kötü cg560 alınabilir o soğutucu gayet güzel fakat gösteriş isterseniz iade edip de 214 xt alabilirsiniz performansı aşağı yukarı aynı ssd gereksiz hızlı normal bir ssd ile arasında 3 saniye fark bile yok boş bir harcama olmuş ram tek kanal ileride yükselticem diyorsan sıkıntı yok ama uzun süre değiştirmem diyorsan 2x8 al

Kasa birtık kötü cg560 alınabilir o soğutucu gayet güzel fakat gösteriş isterseniz iade edip de 214 xt alabilirsiniz performansı aşağı yukarı aynı ssd gereksiz hızlı normal bir ssd ile arasında 3 saniye fark bile yok boş bir harcama olmuş ram tek kanal ileride yükselticem diyorsan sıkıntı yok ama uzun süre değiştirmem diyorsan 2x8 al
kasayı 1600 tl ye aldım sizin önermiş olduğunuzla 1000 lira fark var arasında değer mi diyorsunuz ? , Ram i yükselticem ileride o yüzden tek kanal aldım, ssd nin dram özellikli olması ve pci 4.0 olması bir de ucuzluğu bir tık almamı sağladı 2100 tl ye aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5740 tl ye aldım işlemciyi attığım site de sonradan pahalanmış.

kasayı 1600 TL ye aldım sizin önermiş olduğunuzla 1000 lira fark var arasında değer mi diyorsunuz ? , Ram i yükselticem ileride o yüzden tek kanal aldım, ssd nin dram özellikli olması ve pci 4.0 olması bir de ucuzluğu bir tık almamı sağladı 2100 TL ye aldım.

5740 TL ye aldım işlemciyi attığım site de sonradan pahalanmış.
Ssd ucuzmuş ama dediğim gibi kasa bence bu sisteme yakışmaz benim önerdiğim kasa biraz pahalı ama bu fiyat bandında daha iyi şeyler bulunabilir bence

kasayı 1600 TL ye aldım sizin önermiş olduğunuzla 1000 lira fark var arasında değer mi diyorsunuz ? , Ram i yükselticem ileride o yüzden tek kanal aldım, ssd nin dram özellikli olması ve pci 4.0 olması bir de ucuzluğu bir tık almamı sağladı 2100 TL ye aldım.

5740 TL ye aldım işlemciyi attığım site de sonradan pahalanmış.
hocam daha iyi bir psu alman lazım değilmi 850w gibi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,553
Üyeler
185,281
Son üye
Mehmet213121
Geri