Toplam 55 - 60 k arası bütcem var peşin fiyata taksitli sitelerde

hangi bankanın kredi kartına sahiipsiniz taksit seçeneği açısından birşeyler araştıralım
işin içine 6 taksit girecek olursa (ya tamamı ya %80 lik kısmı)
bütçeyi max ne kadar çıkarırsınız 60k üstüne çıakbilir misiniz yani 6 taksit olursa

hangi bankanın kredi kartına sahiipsiniz taksit seçeneği açısından birşeyler araştıralım
işin içine 6 taksit girecek olursa (ya tamamı ya %80 lik kısmı)
bütçeyi max ne kadar çıkarırsınız 60k üstüne çıakbilir misiniz yani 6 taksit olursa
bende axess bonus ve vakıf world var 6 taksite çıkarsada 65 i geçemem diye düşünüyorum ama 6 olursa mükemmel olur yine bu baktımlarım çoğu 3 taksit

bende axess bonus ve vakıf world var 6 taksite çıkarsada 65 i geçemem diye düşünüyorum ama 6 olursa mükemmel olur yine bu baktımlarım çoğu 3 taksit
aklımda bütçeyi biraz daha artırsan
işlemciden biraz kısıp ekran kartını 5070 ti çıkarma derdindeyim

aklında 7800x3d gibi bir işlemci var
tamam fps oyunlarında bayaa iyi hele 1080p de fark açıyor ama
9070xt ve üstünde bir kartla sistem toplayan birininde amacı çoğunlukla daha yüksek çözünürlükte daha iyi oyunlar oynamaktır diye düşünüyorum bu yüzden işlemciyi kısıp 5070 ti ekleyecem ama
65k ya malesef kurtarmıyor sistem
72.938,26 tl tuttu benim topladığım sistem
tabii ki de en ucuzu budur diye bir iddaam yok ama
bir hata yoksa peşin fiyatına 6 taksit alabiliyorsun

bu sistemi peşin alacak olsan ve tek tek toplasan küsuratı olmaz 70k ya yoplarsın büyük ihtimalle ama orda da peşin fiyatına 6 taksit devreye girmez 6 taksitte de vade çok çıkar

yine de bir düşün eğer çıkaiblirim dersen daha güçlü bir sistem olur

Ryzen 7 7700 işlemci
thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
msi b650s wifi anakart
2x16 gb 6000 mhz cl30 ram
kioxia 1 tb m2 ssd
xpg 750w psu lu mesh panel kasa

aklımda bütçeyi biraz daha artırsan
işlemciden biraz kısıp ekran kartını 5070 ti çıkarma derdindeyim

aklında 7800x3d gibi bir işlemci var
tamam fps oyunlarında bayaa iyi hele 1080p de fark açıyor ama
9070xt ve üstünde bir kartla sistem toplayan birininde amacı çoğunlukla daha yüksek çözünürlükte daha iyi oyunlar oynamaktır diye düşünüyorum bu yüzden işlemciyi kısıp 5070 ti ekleyecem ama
65k ya malesef kurtarmıyor sistem
72.938,26 tl tuttu benim topladığım sistem
tabii ki de en ucuzu budur diye bir iddaam yok ama
bir hata yoksa peşin fiyatına 6 taksit alabiliyorsun

bu sistemi peşin alacak olsan ve tek tek toplasan küsuratı olmaz 70k ya yoplarsın büyük ihtimalle ama orda da peşin fiyatına 6 taksit devreye girmez 6 taksitte de vade çok çıkar

yine de bir düşün eğer çıkaiblirim dersen daha güçlü bir sistem olur

Ryzen 7 7700 işlemci
thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
msi b650s wifi anakart
2x16 gb 6000 mhz cl30 ram
kioxia 1 tb m2 ssd
xpg 750w psu lu mesh panel kasa
5070ti ve 9070 arasında bir fark yok üzerine şuan fsr 4 ile amd daha önde hocam

linke girince biraz bekleyince özelleştiriyor benim eklediklerimi aslında ben 7800x3d sistem dizmek istiyorum ama şöyle bi durum var oyun çok oynuyorum 7600x yeterli olurmu güncel oyunları felan oynamak için genelde pubg ama 7800x3d koyunca ekran kartından feragat etmek durumunda kalıyorum önerisi olan varmı daha iyi bi sistem felan toplanabilir mi

AMD R5 7600X ASUS DUAL RTX 4070 PRİME A620M 1TB M.2 SSD 16GB RAM selam dostum fiyat aralığına göre harika sistem​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye
tanırlarbrom
Geri