Ekran kartına doğru güç gidişi var mı?, eğer işlemcinde dahili bir ekran kartı varsa kartı söküp sistemi çalıştırmayı deneyebilir misin?Arkadaşlar ne eksik olabilir
kartta güç girişi yok işlemci de 10100f bunda dahili yok kiEkran kartına doğru güç gidişi var mı?, eğer işlemcinde dahili bir ekran kartı varsa kartı söküp sistemi çalıştırmayı deneyebilir misin?
monitör sorunsuz hatta tüm parçalar sorunsuz yaMonitör başka bir cihazdan görüntü alıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörün sağlamlığından emin değilsen televizyona vs takıp kontrol edebilirsin
bir parçayı yanlış takmışsındır belki mesela ssd
reis diyelim yanlış taktım m2 yi hdd de var içinde en kötü bios a gelmesi gerekmez mi ?bir parçayı yanlış takmışsındır belki mesela ssd
dostum bozuk ürün yoksa muhtemelen yanlış taktın bir kabloyumonitör sorunsuz hatta tüm parçalar sorunsuz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis diyelim yanlış taktım m2 yi hdd de var içinde en kötü bios a gelmesi gerekmez mi ?
bu durum ramlerden de kaynaklanıyor olabilir yer değiştirmeyi denedinizmi ?Arkadaşlar ne eksik olabilir
usta resim ekledim kasa ışıkları var zatenPsu şalterini açtın değil mi? Bundan dolayı açamayan çok oluyor
yer değiştimbu durum ramlerden de kaynaklanıyor olabilir yer değiştirmeyi denedinizmi ?