Neler Yeni

TOPLAMA BİLGİSAYAR tavsiye

rmzndrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan Durak
Seçtiğim ürünler bunlardır uyumluluğunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa hepsini alacağım şimdiden teşekkürler

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Rüveyda Akın
SSD olarak Kingston Renegade öneririm. SSD'de ucuza kaçmama taraftarıyım.

rmzndrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan Durak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gurkanpiro

80+ Platinum
okuma yazma hızı olarak çok az fark var bu kadar az fark için daha fazla para vermeye gerek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka olarak mı yoksa watt olarak mı iyi değil bu tarz açık bir kasa istiyorum
marka olarak iyi degil

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Rüveyda Akın
okuma yazma hızı olarak çok az fark var bu kadar az fark için daha fazla para vermeye gerek var mı

marka olarak mı yoksa watt olarak mı iyi değil bu tarz açık bir kasa istiyorum
Okuma yazmayla alakası yok. Benim attığım modelde DRAM var. DRAM'li bir SSD alıyorsun. Aradaki farka fazlasıyla değiyor.

rmzndrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan Durak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Seçtiğim ürünler bunlardır uyumluluğunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa hepsini alacağım şimdiden teşekkürler

Hocam O kasa Hiç Olmamış Yani daha doğrusu PSU yani tamam Kasa demir parçası Çok'ta önemli değil ama Psu Yazmamışlar zaten %99.99 çin malı dandik Psu'dur Yani Tüm sistemi 1-2 ay içinde Yok edebilir şahsen gerekirse 1-2K Fazla Verir Daha Sağlam PSU alırdım

Ayrıca bence ben olsam O kasa Yerine Lian Lİ kasa Alırdım Hatta Bütçem Varsa Hyte Y60 alırdım ama Bunların fansız ve PSU'suz geldigini düsünürsek biraz pagalı Olabilir O yüzden tavsiyem Kasa zaten demir ve cam parçası olduğu için 2.EL 3-4K arasına Lian Lİ O 11 Evo vs. Tarzı bir şey alıp bı kaç tane fan ve 700-750W (fsp/Nzxt/Corsair/MSI) vs. Gibi kaliteli minimum 80+ bronze sertifikalı bir Psu alır Kullanırdım Miss

rmzndrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan Durak
Hocam O kasa Hiç Olmamış Yani daha doğrusu PSU yani tamam Kasa demir parçası Çok'ta önemli değil ama Psu Yazmamışlar zaten %99.99 çin malı dandik Psu'dur Yani Tüm sistemi 1-2 ay içinde Yok edebilir şahsen gerekirse 1-2K Fazla Verir Daha Sağlam PSU alırdım

Ayrıca bence ben olsam O kasa Yerine Lian Lİ kasa Alırdım Hatta Bütçem Varsa Hyte Y60 alırdım ama Bunların fansız ve PSU'suz geldigini düsünürsek biraz pagalı Olabilir O yüzden tavsiyem Kasa zaten demir ve cam parçası olduğu için 2.EL 3-4K arasına Lian Lİ O 11 Evo vs. Tarzı bir şey alıp bı kaç tane fan ve 700-750W (fsp/Nzxt/Corsair/MSI) vs. Gibi kaliteli minimum 80+ bronze sertifikalı bir Psu alır Kullanırdım Miss
Baktığım diğer kasalar ve psular da şunlar onları da atayım o zaman

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Baktığım diğer kasalar ve psular da şunlar onları da atayım o zaman

Hocam Kasa Olarak Game Master Olanı öneririm he iyi bir marka falan Değil ama Lian Lİ'nin Çakması sadece kendi markalarını basmışlar o kadar Psu'da iyi

Ama Anlamadığım Neden Her şeyi N11'den alıyorsunuz??? Yani Farkında mısınız bilmiyorum ama o ürünleri N11 satmıyor başka satıcılar satıyor yani adam size 2.EL ama temizlediği veya Outlet bir Psu vs.'de yolluyabilir

rmzndrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan Durak
Hocam Kasa Olarak Game Master Olanı öneririm he iyi bir marka falan Değil ama Lian Lİ'nin Çakması sadece kendi markalarını basmışlar o kadar Psu'da iyi

Ama Anlamadığım Neden Her şeyi N11'den alıyorsunuz??? Yani Farkında mısınız bilmiyorum ama o ürünleri N11 satmıyor başka satıcılar satıyor yani adam size 2.EL ama temizlediği veya Outlet bir Psu vs.'de yolluyabilir
n11 ile ortak kartım var taksitsiz kasa toplayamam şu an o yüzden n11 ile yapıyorum alışverişleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,599
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom