Bu sistem 37k ya nasıl

bu paralara b840 almak daha mantıklı değilmi ve biraz asus anakartlarına karşı sıkıntılı gözüyle bakıyorum asus her ne kadar kaliteli ve köklü bir marka olsada bir işi kötü yaptımı tam yapıyor anakartlarına sıcak bakmıyorum msi daha iyi bence
asıl tam tersi ama sen bilirsin msi da alabilirsin b650e lerin birçoğu b840lardan iyi nebi hocadan fikir sahibi olabilirsin

asıl tam tersi ama sen bilirsin msi da alabilirsin b650e lerin birçoğu b840lardan iyi nebi hocadan fikir sahibi olabilirsin
teşekkür ederim çok yardımcı oldun biraz daha değerlendirecem bu konuyu 650 almaya karar verdim ve en iyi fiyat performans ve beyaz olduğu i.in colorful alacam bence en mantıklısı bu olur bütçeyi psu ve ram için harcarım

zamanında psu ile ilgili sıkıntılar çektim bu yüzden watt değeri 750 altında almam ama sıvı soğutma konusuna katılmıyorum çünkü sıvı soğutma hem görünüş olarak estetik ve her türlü kule tipi soğutucudan iyi sadece performans değil aynı zamanda kaliteli ve güzel gözüken bir pc istiyorum 750 watt üzeri başka bir psu öneriniz varsa beyaz olmak üzere değerlendirmek isterim yanıtınız için teşekkürler
tabi hocam görünüşte bazıları için önemlidir haklısınız psu zaten gözükmeyecek sizce onu beyaz seçmeye gerek var mı ? sanırım kablolarının da beyaz olmasını istiyorsunuz o yüzden malesef beyaz psu bilmiyorum ama eğer siz bulursanız etiketleyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,748
Üyeler
183,332
Son üye
RubyLCK
Geri