G GaRaBuRuN 80+ Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Batuhan Pazartesi, 16:43 #1 Merhabalar Herkese Fotoğrafta belirtilen bilgisayarımı yükseltmekmi mantıklı olur sıfırdan yeni bilgisayar almak mı güncel oyunları oynayamıyorum. Ve suanki bilgisayarim kaç TL eder.desteklerinizi bekliyorum
Merhabalar Herkese Fotoğrafta belirtilen bilgisayarımı yükseltmekmi mantıklı olur sıfırdan yeni bilgisayar almak mı güncel oyunları oynayamıyorum. Ve suanki bilgisayarim kaç TL eder.desteklerinizi bekliyorum
Mantıklı Kanks Aferim 80+ Silver Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3,577 Pazartesi, 16:45 #2 Sıfırdan yeni bilgisayar almak
G GaRaBuRuN 80+ Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Batuhan Pazartesi, 16:57 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Sıfırdan yeni bilgisayar almak Devamı için tıklayın... Bilgisayarı ne kadara satabilirim ?
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Sıfırdan yeni bilgisayar almak Devamı için tıklayın... Bilgisayarı ne kadara satabilirim ?
Mantıklı Kanks Aferim 80+ Silver Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3,577 Pazartesi, 16:57 #4 GaRaBuRuN yazmış: Bilgisayarı ne kadara satabilirim ? Devamı için tıklayın... Bilsem yazardım zaten