Olmaz ileride 8 daha ram ekle + hemen şu an gidip bir ssd alıp windowsu ona kur.Arkadaşlar bu sistemi topladım ekran kartını sadece 8gb lık olandan aldım sistemle ilgili bir sorun olur mu darboğaz falan yapar mı bilgilendirirseniz sevinirim
Hayır dostum darboğaz yapmaz. Benim tavsiyem işlemciyi Ryzen 5 1600AF 12nm yapın. Ramleri 2x8 yapmaya çalışın. Daha iyi olur. Yapamıyorsanız da gayet güzel sistem.Arkadaşlar bu sistemi topladım ekran kartını sadece 8gb lık olandan aldım sistemle ilgili bir sorun olur mu darboğaz falan yapar mı bilgilendirirseniz sevinirim
Aldım demiş.Hayır dostum darboğaz yapmaz. Benim tavsiyem işlemciyi Ryzen 5 1600AF 12nm yapın. Ramleri 2x8 yapmaya çalışın. Daha iyi olur. Yapamıyorsanız da gayet güzel sistem.
Oc yapacaksan soğutucu alman gerek.Overclokta falan bir sıkıntı olmaz değil mi konulara pek hakim değilim sistem iş görür mü beni ne kadar idare eder oyun için topladım
Önerin var mıdırOc yapacaksan soğutucu alman gerek.
Hayır topladım yazmış. Aldım dememiş.Aldım demiş.
Arkadaşlar bu sistemi topladım ekran kartını sadece 8gb lık olandan aldım sistemle ilgili bir sorun olur mu darboğaz falan yapar mı bilgilendirirseniz sevinirim
Aldım yazan yeri kırmızı yaptımHayır topladım yazmış. Aldım dememiş.
Soğutucu bütçesi nedir.Önerin var mıdır
En iyi fiyat performans için sen iyisini bilirsin birde iş görecek bir ssd önerirsen sevinirimAldım yazan yeri kırmızı yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutucu bütçesi nedir.
Sadece ekran kartı için onu belirttiğini sanıyordum.Aldım yazan yeri kırmızı yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi: